Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιω,yahoo mail ή του isp μου

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διοχετεύω προς το παρον την επαγγελματικη αλληλογραφια στο mail του isp και την προσωπικη στο yahoo.

Να πω οτι και το mail του isp το δουλευω μεσω web mail και οχι μεσω outlook του οποιου τις δυνατοτητες δεν χρειαζομαι.

Το Yahoo το χρησιμοποιω αισιως 5 ετη χωρις προβλημα. Ελαχιστες φορες δεν μπορουσα να συνδεθω, όλα αυτα τα χρονια. Ειμαι ευχαριστημενος. Μάλιστα, επειτα από την τελευταία αναβαθμιση του κερδισε και το στοιχημα της χωρητικοτητας αφου ο isp προσφερει 50mb χωρο ενω το yahoo 100mb.

Απο την αλλη θεωρω οτι το mail του isp μου ελαχιστοποιεί τις πιθανοτητες να λαβω mail με ακαταλαβιστικους χαρακτηρες.

Επισης, αν υπαρξει καποιο προβλημα (πχ δεν συνδεομαι) μπορω να κανω ενα τηλεφωνο εύκολα και μαλιστα 24ωρες το 24ωρο, ενω με το yahoo θα πρεπει να αναμενω χωρις να μπορω να επικοινωνησω με καποιον αμεσα.

Ωστοσο όπως όλοι ξέρουμε, κάποιες φορές θέλουμε να αλλαξουμε isp οποτε εκει ανακυπτει το προβλημα της μεταφορας της αλληλογραφιας μας και την ενημερωσης των ανθρωπων που μας ενδιαφερουν για το νεο μας mail.

Απο την αλλη, μια σκεψη ειναι οτι το yahoo θα μπορουσε να κανει ισως καποιες τροποποιησεις στο Mail του και να μην μας βολευει πια(πχ, να αρχισει να χρεωνει) ενω με το Mail του isp όσο εχεις μια συνδεση στο Net, παντα θα εχεις και mail και μαλιστα επειδη πληρωνεις(αναγκαστικα για τη συνδεση στο internet) έχεις και καποιες αξιωσεις, σε αντιθεση με το yahoo.

Σας παρεθεσα ολα τα διλημματά μου για τα 2 mail και περιμενω τις αποψεις σας και τις δικες σας πρακτικες.

Δημοσ.

Ο πάντα ανήσυχος karib. :D :D :D :D :D :D

Εγώ για να ξεφύγω από όλη αυτή την ιστορία, κατοχύρωσα ένα domain name.

Είναι απαραίτητο για την δουλειά μου αλλά ίσως να μην είναι για την δική σου.

Πάνω στο domain έβαλα 5-6 λογαριασμούς ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Μην βάλεις [email protected] γιατί θα γεμίσεις spam.

Η λύση που σου προτείνω φτάνει μέχρι 100-150 Euro το χρόνο.

Στην περίπτωσή μου έχω απεριόριστη χωριστικότητα και αυτό με βολεύει γιατί αφήνω μέσα τα e-mail για 10 ημέρες σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τα PC μου.

Σχεδόν όλοι οι hosts έχουν web based email οπότε και σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστείς το Outlook Express....

Δημοσ.

Emena pali o ISP mou dinei mono 20MB opote kyrios pros Yahoo kleino, rikse mia matia sta post, eixan paiksei kapoia poy elegan gia 1GB freemail (oxi Google), to eida xthes edo sto insomnia.

Apo tin alli prepei na skefteis oti kai o ISP se desmeyei me ayton ton tropo, eno me yahoo mail mporeis na allazeis ISP opote theleis.

Δημοσ.

karib, εγώ πάντως συμφωνώ με τον a123xxsp... Δες εδώ. Όταν θα δει το thread σου ο _DiMoN_ θα σου απαντήσει σε κάθε απορία μιας και έχει Υahoo Mail Plus.

Δημοσ.

Εγώ για να ξεφύγω από όλη αυτή την ιστορία, κατοχύρωσα ένα domain name.

Εχω ηδη domain!

Αλλα ο host provider δεν μου κρατα τα Mail, μου τα προωθει σε αλλο δικο μου Mail.

Εγω καλουμαι να επιλεξω: mail του isp, ή mail του yahoo?

Δημοσ.

Θελω να κανω μια τελικη επιλογη με την μεγαλυτερη δυνατη εξασφαλιση για μενα και τα mails μου.

Δηλαδη, πχ αν αυριο αλλαξω isp?

Αν το yahoo αρχισει να έχει συχνα downtime?

Αν τα mails ερχονται ακαταλαβιστικα?

Παντως σε καμια περιπτωση δεν θα παω σε πληρωμενο yahoo mail.

Τα 100mb του free, μου ειναι υπεραρκετα.

Δημοσ.
Θελω να κανω μια τελικη επιλογη με την μεγαλυτερη δυνατη εξασφαλιση για μενα και τα mails μου.

Yahoo, Hotmail, Gmail

Δηλαδη' date=' πχ αν αυριο αλλαξω isp?

Αν το yahoo αρχισει να έχει συχνα downtime?

Αν τα mails ερχονται ακαταλαβιστικα?[/quote']

Εικασίες...

Παντως σε καμια περιπτωση δεν θα παω σε πληρωμενο yahoo mail.

Τα 100mb του free' date=' μου ειναι υπεραρκετα.[/quote']

Για να τα κατεβάζεις και στο σκληρό μέσω outlook express χρησιμοπιήσε το yahoo pops!!! :wink:

Δημοσ.

sotris99 κατα τη γνωμη σου με εξασφαλιζει πιο καλα το Yahoo απο οτι το Mail του isp? Εσυ γιατι θα εκανες αυτη την επιλογη?

Δημοσ.
sotris99 κατα τη γνωμη σου με εξασφαλιζει πιο καλα το Yahoo απο οτι το Mail του isp? Εσυ γιατι θα εκανες αυτη την επιλογη?

Ναι με την διαφορά ότι χρησιμοποιώ το hotmail με hotmail popper (pop3 για hotmail δωρεάν). Βέβαια τα δύο mb που προσφέρει είναι περιορισμός... Ελπίζω μέχρι τέλη οκτωβρίου να διακοσαρίσει...

Isp δεν πολυ γουστάρω γιατί δεν διαχειρίζεται καλά τα virtual e-mails όταν έχεις domain...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...