Προς το περιεχόμενο

h synxronh prosfora tou ellhnikou stratou

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yiannakas εντάξει το εμπεδώσαμε δεν χρειάζετε να το πεις 4 φορές.

Marcos_Aurilius αφού είσαι στην Λαμία μια χαρά περνάς εγώ που είμαι απο Λαμία ξέρω(αν και δεν έχω πάει ακόμα φαντάρος).

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα με τον στρατο στις μερες μας!!!! Κολεγιο εχει γινει!!! Απλα τα παιδια πλεον ειναι καλομαθημενα!!

Το μονο κακο οτι σε κοβει απο την δουλεια. :roll:

Δημοσ.

Mia empeiria einai o stratos. Oso pio dyskola peraseis, perisoteres empeiries 8a exeis. Kai meta apo xronia 8a 8eleis na ksanapas pali. Thimizei mazoxismo ligo auto, alla kapws etsi einai. Einai pantws xasimo xronou megalo. Se afinei poly pisw. To mono xrhsimo pou 8a ma8eis sto strato einai to pws leitrourgei se genikes grammes h ellhnikh koinwnia. Mamiste osous perissoterous mporeite, me apwtero skopo to na perasete eseis kala. Opws kai anafer8ike.

Δημοσ.

Καλή εμπειρία είναι αλλά γίνεται σε λάθος χρόνο συνήθως.Για σκεφτείτε πριν 10-15 χρόνια πως ήταν και πως είναι τωρα...

Ρε yiannaka μήπως σου ελεγαν να κανεις 6 ωρες σκοπιά και εσύ εκανες 4 φορές παραπάνω????? :P

Φιλικά παντα :)

Δημοσ.

egw an kai exei perasei sxedon mia dekaetia akomh den exw katalabei kati.

Afoy phga na yphrethsw thn patrida giati hmoyn anagkasmenos na kanw ka8e mamakia poy moy elege o kollhmenos a3iwmatikos?

Δημοσ.
Kai meta apo xronia 8a 8eleis na ksanapas pali.

Μπαααα μπορεί να πέρασα σχετικά καλά συγκριτικά με κάποιους άλλους αλλά δεν θέλω να ξαναπάω ΠΟΤΕ !!!!!!!

Ρε yiannaka μήπως σου ελεγαν να κανεις 6 ωρες σκοπιά και εσύ εκανες 4 φορές παραπάνω?????

L0OO0O0O0O0O0O0O0O0L !!!!!!!!

Δημοσ.

egw eimai stratiotis kai apoliome sintoma...

o stratos einai megalo xasimo xronou.

Sto strato tha brei oti poio paralogo mporeis oloi pou glitosan to treladiko exoun paei ekei, sou lene na kanoun pramata pou den stekontai epidi tin exoun dei kapos.

Opou telionei i logiki arxizei o stratos

Δημοσ.

ΣΤΡΑΤΟΣ = 100% ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.

1)Δεν σου προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα (τα περι αυτοοργάνωσης της ζωής & ορίμανσης δεν στέκουν πλέον-όποιος εχει ζησει φοιτητής 4-5 χρόνια μακριά από την πόλη του έχει εξασκηθεί αρκετά και στα 2!)

2)σε κόβει στην πιο παραγωγική περίοδο της ζωής σου (είτε μετα το λύκειο και πριν απο σπουδές,είτε μετα απο σχολή και πριν απο μεταπτυχειακό είτε μετά απο μεταπτυχειακό και πριν απο την ευρεση εργασίας)

3)είναι καθαρά η νομιμιποίηση του παραλογισμού και η σύνθληψη της ανθρώπινης πρωσοπικότητας και αξιοπρέπειας όπου σε αναγκάζει να υπακούς σε ηλίθιες και παράλογες διαταγές ανωτέρων χωρίς κανένα νόημα-μόνο και μόνο επειδή είναι ανώτεροι

4)ειναί υποχρεωτικός και δεν σου αφήνει περιθόρια επιλογής

Όποιος δεν δέχεται τα παραπάνω είναι ή στρατόκ@υλος ή βισματούχος ή αδιάφορος ή απλα κουτός! :X

Δημοσ.

όλα αυτά που λέτε θα ήταν μια χαρά αν απλα ΟΟΟΟΛΟΙ πάνω στη γη, πολύ απλα, δεν είχαν κι αυτοί στρατο! Δηλαδή συμφωνείται όλοι να μην πηγαίνουμε;;; Χλωμό...

Με τη λογική σας κανένας δε θα πήγαινε φαντάρος! Βεβαίως άποψη του καθενός είναι να μη θέλει να πάει. Άλλος δε θέλει να παει στο σχολείο, άλλος δε θέλει να δουλέψει... όπως το δει κανεις

Δημοσ.
ΣΤΡΑΤΟΣ = 100% ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.

1)Δεν σου προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα (τα περι αυτοοργάνωσης της ζωής & ορίμανσης δεν στέκουν πλέον-όποιος εχει ζησει φοιτητής 4-5 χρόνια μακριά από την πόλη του έχει εξασκηθεί αρκετά και στα 2!)

2)σε κόβει στην πιο παραγωγική περίοδο της ζωής σου (είτε μετα το λύκειο και πριν απο σπουδές' date='είτε μετα απο σχολή και πριν απο μεταπτυχειακό είτε μετά απο μεταπτυχειακό και πριν απο την ευρεση εργασίας)

3)είναι καθαρά η νομιμιποίηση του παραλογισμού και η σύνθληψη της ανθρώπινης πρωσοπικότητας και αξιοπρέπειας όπου σε αναγκάζει να υπακούς σε ηλίθιες και παράλογες διαταγές ανωτέρων χωρίς κανένα νόημα-μόνο και μόνο επειδή είναι ανώτεροι

4)ειναί υποχρεωτικός και δεν σου αφήνει περιθόρια επιλογής

Όποιος δεν δέχεται τα παραπάνω είναι ή στρατόκ@υλος ή βισματούχος ή αδιάφορος ή απλα κουτός! :X[/quote']

Μήπως είσαι λίγο απόλυτος? Συμφωνώ με το 2ο που λες αλλά κατά την γνώμη μου τα υπόλοιπα είναι ακραίες προσωπικές απόψεις και όχι επιχειρήματα.Αλλά κλείνω εδώ γιατί το topic θα χάσει το νόημα του.

Στρατόκ@υλος δεν είμαι, βυσματούχος δεν είχα την τύχη, αν ήμουν αδιάφορος δεν θα απαντούσα αρα μάλλον κουτός είμαι.... :?

Δημοσ.
όλα αυτά που λέτε θα ήταν μια χαρά αν απλα ΟΟΟΟΛΟΙ πάνω στη γη, πολύ απλα, δεν είχαν κι αυτοί στρατο! Δηλαδή συμφωνείται όλοι να μην πηγαίνουμε;;; Χλωμό...

Με τη λογική σας κανένας δε θα πήγαινε φαντάρος! Βεβαίως άποψη του καθενός είναι να μη θέλει να πάει. Άλλος δε θέλει να παει στο σχολείο, άλλος δε θέλει να δουλέψει... όπως το δει κανεις

andrip συμφωνώ με αυτό που λες.Δύσκολο βέβαια να γίνει αλλά θα ήταν το καλύτερο!Όσο για το άλλο που λες,δεν είμαι βολεψάκιας,από καθαρά ανθρωπιστική οπτική μιλάω.

daidalus δεν θα έλεγα οτι τα υπόλοιπα που αναφέρω είναι ακραίες πρωσωπικές απόψεις γιατί κατά την γνώμη μου ούτε ακραία είναι αλλά και έχουν διατυπωθεί και απο άλλους πολύ μεγάλους και σημαντικούς!

Για παράδειγμα αναφέρω ενα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του ALBERT EINSTEIN (Πως βλέπω τον κόσμο,Εκδόσεις ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ, Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ):

Το πολιτιμότερο πράγμα στην μεγαλοπρέπεια της ανθρώπινης ζωής για μένα δεν είναι το κράτος αλλά το δημιουργικό και ευαίσθητο άτομο,η προσωπικότητα.Αυτή μόνο δημιουργεί το ευγενές και το θείο,ενώ το κοπάδι ,έτσι όπως είναι παραμένει αποκτηνωμένο και στην σκέψη και στα αισθήματα.

Αυτό το θέμα με φέρνει στο άλλο άσχημο προιόν της φύσης του κοπαδιού,το μιλιταριστικό σύστημα,που τόσο απεχθάνομαι.Όταν ένας άνθρωπος μπορεί και ευχαριστιέται παρελαύνοντας σε σχηματισμούς στο πρόσταγμα μιας μπάντας,είναι αρκετό να με κάνει να τον περιφρονήσω.Ο εγκέφαλος του δόθηκε κατα λάθος.Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σπονδυλική στήλη για να στηρίζεται.Αυτή η μάστιγα του πολιτισμού πρέπει να καταργηθεί το γρηγορότερο.Ο ηρωισμός κατά διαταγή,η βία χωρίς νόημα και όλη η μολυσματική ανοησία που συμβαδίζει με το όνομα του πατριωτισμού - πόσο τα απεχθάνομαι!Θεωρώ τον πόλεμο σαν κακό,αξιοκατάκριτο πράγμα:θα προτιμούσα να γινω κομμάτια,παρά να πάρω μερος σε μια τόσο απεχθή επιχείρηση!

Αν τώρα θεωρούνται και τα παραπάνω λόγια του Einstein ακραία ...τότε ευχαρίστως και εγω που συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω δεχομαι να χαρακτηριστώ ομοίως... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...