Προς το περιεχόμενο

h synxronh prosfora tou ellhnikou stratou

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

>http://www.mod.mil.gr/sections/all_topic_comp.html?section=SocialPolicy

deite tetarth paragrafo ti parexei o ellhnikos stratos!

(sta bullet points pros ta katw)

pou parousiazomaste re paidia?
Δημοσ.

giati i triti paragrafoti lei.tha mathete pos tha katharizete to oplosas pos na ftiaxnete fakelo ypofakelo,na mathenete poy eine o boras olo xrisima pragmata mathenete gia na bgite stin kinonia xrisima atoma :shock: :shock: :shock:

re ai stad@ao@o opos elege kai o gianopoylos :shock: :shock:

oso gia tin tetari paragrafo na do internet se monada toy eyroy kai ti sto kosmo!!!!

Δημοσ.

Οι δράσεις του που εντάσσονται στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνουν

1) Μηνιαία οικονομική ενίσχυση

2) Συμμετοχή των στρατευμένων σε προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

3) Δημιουργία κέντρων Ιντερνετ στις μονάδες και τα φυλάκια

4) Εμπλουτισμό και επέκταση των βιβλιοθηκών

5) Κατασκευή γυμναστηρίων

6) Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης

7) Ναρκωτικά

~~

Eμενα το 7 μου αρεσε παντως..

Κατι σαν να πηγαινετε στρατο στην Ολλανδια ενα πραμα (εκει δεν ειναι χυμα τα ναρκωτικα?)

Καθως και το 2 .

Ξερω καποιον που συμμετεχει σε ενα τετοιο προγραμμα με τις ευλογιες των ανωτερων του..!

Ειναι παραδειγμα προς τους υπολοιπους ...!

Δημοσ.

Λοιπόν, μιας και προχθές έκλεισα τον πρώτο μου μήνα ώς οπλίτης, να σχολιάσω :D :

1) Αν δεν ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία (πχ πολύτεκνοι) παίρνεις ακριβώς 8.63€ το μήνα (ουάου!!! - και μου έφαγαν και τα 0,03€ προχθές...)

2) Παράπονο δεν έχω (σοβαρά μιλάω) - τρείς ώρες τέστ γράφαμε παράπροχθές το βράδυ γι'αυτό το σκοπό. Αν βοηθησει κιόλας, μια χαρα.

3) Μακάρι, γιατί τώρα μόνο απο cafe's στις άδειες (όπως τώρα).

4) Στο κέντρο έχουμε, αλλά δεν επιτρέπεται να την χρησιμοποιούμε.

5) Στο κέντρο έχουμε, αλλά δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιούμε - δεν πειράζει πολύ βέβαια, μιας και γυμναζόμαστε other ways.

6) Ισχύει. Φαίνεται ότι δίνουν μεγάλη βάση σε αυτό, και σε πολλές διαφορετικές φάσεις.

7) Κι αυτό ισχύει. Ήδη μας έχουν μοιράσει κάποια φυλλάδια και έχει γίνει μια ψιλή κουβέντα.

Και για να μην παρεξηγηθώ: με τον στρατό μέχρι τώρα δεν έχω σχέσεις ούτε αγάπης, ούτε μίσους. Απλά είναι μία εμπειρία που πρέπει να την περάσουμε...

Δημοσ.

Το 6 αλοιμονο αν συνεχιζαν να μην δινουν βαση.. τοσα και τοσα παραδειγματα υπαρχουν στα στρατοπεδα της ελλαδας -χωρια οτι σε καθε (ο μη γενοιτο )περιστατικο πεφτουν σωρηδον τα μεγαλα κεφαλια ..

Δημοσ.

Γκρίνια γκρίνια...για ρωτήστε και τους πατεράδες σας που πήγαιναν 2-3 χρόνια στον στρατό!

Τώρα σκοπιά με κινητό και pda, mp3 player-radio και εξόδοι και άδειες αρκετά συχνά.

Κάποτε η άδεια την έβλεπαν με το κυάλι και βέβαια η διαβίωση μέσα στο στρατόπεδο καμία σχέση!

Απλά δείτε το ως εμπειρία...

Φράσεις όπως

re ai stad@ao@o opos elege kai o gianopoylos

δεν τιμούν κανέναν.

* Δεν παίρνω κανενός το μέρος απλά μην τα βλέπετε όλα μαύρα.

Δημοσ.

Eagle δεν μπορώ να το γνωρίζω από τα γραπτά σου όταν μάλιστα αντί ενός :D εσύ βάζεις :shock: !!

Αnyway την άποψή μου είπα.

Δημοσ.

για μένα ο στρατός είναι δείγμα της ελληνικής κοινωνίας, να σε γαμ.... για να περάσω ΕΓΩ ωραία. Εγω που δεν είμουν βυσματίας έχω χτυπήσει και 24ωρο!!!!!! σκοπιά.

Δημοσ.

για μένα ο στρατός είναι δείγμα της ελληνικής κοινωνίας, να σε γαμ.... για να περάσω ΕΓΩ ωραία. Εγω που δεν είμουν βυσματίας έχω χτυπήσει και 24ωρο!!!!!! σκοπιά.

Δημοσ.

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...