Centaur79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 hi guys!! Εχω ενα πρόβλημα και αναρωτιόμουν μήπως κάποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει. εδώ και μια εβδομάδα οταν προσπαθω να σβήσω το pc μου με πηγαίνει στην μπλε οθόνη που λέει windows is shutting down (windows xp) σβήνει ο σκληρός αλλα το σύστημα μένει σε αυτή την κατάσταση, δηλαδη η οθόνη το τροφοτικο κλπ συνεχίζουν να λειτουργούν. ελεγξα το power management αλλα ολες οι ρυθμίσεις ειναι οκ. εκανα format μήπως εφταιγαν τα windows αλλα τιποτα. στη συνέχεια αλλαξα και τροφοδοτικο ύστερα από παρότρυνση της τεχνικής υποστήριξης γνωστου καταστήματος αλλα πάλι δεν διορθώθηκε. Μηπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?????
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Στο bios(τι μητρικη εχεις?)υπαρχει μια ρυθμιση που καθοριζεις τι θελεις να κανει το pc oταν κανεις shutdown.Να ειναι standby,να σβηνει κλπ..Μπες και δες μηπως η συγκεκριμενη ρυθμιση δεν ειναι στο "power off"(ετσι αναφερεται στην δικια μου)και αλλαξε την
zaxoys Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Σε κάποιον γνωστό μου έφταιγαν οι drivers της κάρτας γραφικών (nvidia) ,δοκίμασε καμιά αναβάθμιση...
Centaur79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 η μητρικη ειναι Intel και απο οσο ειδα δεν υπαρχει η συγκεκριμένη επιλογή. εγω για να ειμαι σιγουρος έκανα ενα load setup defaults στο bios αλλα δεν ειδα καμμια διαφορά. drivers δοκιμασα διαφορες εκδόσεις αλλα καμμια αλλαγη. γινόταν το ιδιο πραγμα ακομα και μετα το format που δεν ειχα βαλει τίποτα μεσα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 κατεβασε τοcpu-zκαι πες μας τι μητρικη εχεις μηπως και ειναι καπου στο bios η ρυθμιση και δεν την πηρε το ματι σου. Απλα για να αποκλεισουμε αυτην την περιπτωση το λεω,επειδη δεν σε βλεπω και 100% :wink: edit:Το προβλημα λες πως εμφανιστηκε πριν απο μια βδομαδα..δηλαδη δουλευε μια χαρα πριν?ειχες αλλαξει τιποτα/πειραξει τιποτα στο bios?
Centaur79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 οκ το κατεβασα. η μητρική είναι Intel model D850GB το BIOS GB85010A.86A thanx για το ενδιαφέρον!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 ..και τωρα περιμενε να βρεθει καποιος που να ξερει απο την συγκεκριμενη και το bios της μηπως και τελικα φταιει κατι απο κει(γιατι εγω νιπτω τας χειρας μου :wink: ) Δεν απαντησες στο αλλο που σε ρωτησα.. Πριν δουλευε μια χαρα?Αλλαξες τιποτα απο τοτε?
djtakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 dokimase na apenergopoihseis to APM sto BIOS, kane boot - shutdown... kai meta energopoihse to pali. Emena mou eixe 3ekolhsei to wake on lan me "analogo" tropo. AA tsekare an yparxei kai kana update gia to BIOS soy.
Centaur79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 απο οτι θυμαμαι ειχα εγκαταστασει service pack 2 και windows media player εκεινη τη μερα αλλα πιστευω οτι δεν επηρεασσαν γιατι μετα που εκανα 2 φορματ δεν διορθωθηκε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δεν εχω ακουσει τετοιο προβλημα με το sp2 ποσο μαλλον με τον mp.Ριξε μια ματια και στο αντιστοιχο section για προβληματα με το sp2 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391790
Centaur79 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 BIOS katebasa prin apo ena mina to teleutaio. to provlima bebaia emfanistike argotera. kanenas allos re paidia pou na kserei kati???? SOS exo frikarei... fobamai mipos exei problima to board. ama sumbainei kati tetoio ti exo katsei giati einai palio kai den paizei na bro allo.gi afto rixte idees mpas kai apofugo ta eksoda gia kainourgio pc.
kavaliotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Κανε Install το XPAantispy 3.91 και ενεργοποιησε την εντολη που εχει εκει που λεει "enable fast shutdown" μπας και ειναι καποιο software problem απο καποιο προγραμμα ή setting που κανεις (ακομα και μετα το φορματ μπορει να το εβαλες). Αν και παλι στο κανει βλεπουμε... Και εμενα το εκανε παλια επι εποχη 98 αλλα τοτε προβλημα ητανε οτι το mobo δεν συνεργαζοτανε με τα power managements του λειτουργικου... Τσεκαρε και το ΑΡΜ που σου ειπε το παιδι να δεις μηπως εχεις εκει κανα conflict...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.