Highlander Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Επι προσθέτως δεν υπάρχει και αντι-σπαμμερ για τους τηλεφωνάδες!!! Ευτυχώς το Y.I.A.N.N.I.S. στα νούμερα που έχουν αναγνώριση μπορεί και το κάνει. Τους το κλείνει στα μούτρα, κανονικά !!!
red30 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 highlander αυτο δεν ειναι ευκολο γιατι εμενα πλεον οι μάγκες με παιρνουν στο μαγαζι με απορρητο, αλλα και πολλοι συνεργάτες μου εχουν απορρητο και δεν μπορω να τους το κλεινω στη μουρη.
ksp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Telika to spam mail apo tin SUNTECH synexizetai kai simera dex8ika alla 3 mails me to idio periexomeno... Provlepw poly 8ermo xeimwna...
karib Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Telika to spam mail apo tin SUNTECH synexizetai kai simera dex8ika alla 3 mails me to idio periexomeno... Μα καλα ειναι δυνατον? Πανε γυρευοντας? Γιατι τοση προκληση?
red30 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Εμ! το ζητάει ο οργανισμός τους τελικα... Καλα το αλλο ειναι για γέλια: Σαββατιάτικα οι είλωτες για τέτοια δουλειά (spamming) πήγαν στο γραφειο;
Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Telika to spam mail apo tin SUNTECH synexizetai kai simera dex8ika alla 3 mails me to idio periexomeno... Provlepw poly 8ermo xeimwna... Για την ιστορία και μόνο, τα spam mails, συνήθως στέλνονται από Spam Robots δηλαδή κάποια script τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά. Η σκέψη που μου ήρθε γράφοντας αυτό το post είναι ότι προφανώς τα mail φεύγουν από κάποιο server που είναι ανοικτός 24/7. Πού είναι αυτά τα worms όταν τα χρειάζεσαι ;;;; εεε;;;;;
ksp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Kapws etsi ypopsiazomai oti einai ta pragmata...
spasoklambania Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Χαχαχαχαχαχαχα μου έστειλε ξανά e-mail o suntech.gr! Αυτή την φορά όμως δίνει επιλογή για unsubscribe. Από Δευτέρα θα μιλήσω με την ACN. Θα έχει πλάκα το θέμα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
katsas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Πραγματικά, έχει ενδιαφέρον το πράγμα, μπραβο ρε παιδια
karib Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Να ρωτησω: οποιαδήποτε αποστολή email, για μία και μόνο φορά(το τονιζω αυτό), σε κάποιον άγνωστο, θεωρείται spam? Πχ. Είμαι στο τάδε νομό της Ελλάδας. Μέχρι τωρα δεν υπηρχε ενα ειδησεογραφικό site στον νομό. Βρίσκω λοιπόν από Χρυσό Οδηγό, διαφημίσεις κλπ κάποια mails και στέλνω για μια και μονο φορά, ενα mail που τους λεω οτι στην ταδε διεύθυνση υπαρχει το ταδε site, ενημερωτικό, για τον τόπο τους, εντελώς δωρεάν. Αυτό γίνεται μία φορά μόνο, απαξ. Οποιος ενημερώθηκε ενημερώθηκε, όποιος το έμαθε το έμαθε. Τα email συλλέχθηκαν απο δημοσιεύμένα στοιχεία που οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους έδωσαν δημόσια (πχ σε διαφήμιση, ή στο Χρυσό Οδηγό κλπ) και η διαδικασία οπως την περιέγραψα. Είναι spam αυτο??????
HexStatic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Karib to tilefono sou kai ta stixeia sou den ta dineis se xrusous odhgous kai tilefonikous katalogous gia na dexesai diafimiseis. To kaneis gia kathara epagelmatikous logous kai gia logous pou uparxei anagh. An tuxon kapios thelei na enimerothei gia kati pistepse me kserei pws tha to psaksei. Giati panta dialegete tsampatsidikous tropous gia na diafimizete tis doulies sas H auta pou kanete? Ama theleis na kaneis diafimisi se auto ton nomo pigene sto topiko radiofoniko h tileoptiko stathmo kai kane diafimisi . H plirose mia diafimistiki na gemisei tin perioxi afises me auto pou kaneis... Den xreiazetai na steleneis emails.
red30 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Ωπα , ωπα μάγκες γιατι νομίζω πως λοξοδρομήσατε πάλι και με ενοχλούνε τα ματάκια μου μ'αυτα που βλέπω. Μου ΄χουν τελειωσει και τα κολλύρια ... Για δειτε πως ειναι: Επειδη λοιπον κι εγω ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ και εχω πρατήριο (πουλάω πράγματα χονδρική) και ψάχνω λιανέμπορους των ειδών μου στο Χρυσο Οδηγο, βρισκω τα τηλεφωνα τους και τους τηλεφωνω. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ουτε SPAM ουτε Σπουμ ουτε Μπουμ ουτε οτι εχουν σκαρφιστει οι νομολαγνοι για να μας τα ζαλίζουν... τα συκώτια. Γκεγκε που λενε και στο χωριο μου; Γι'αυτο οι μαγαζάτορες και οι λιανέμποροι βάζουν τη διευθυνση στον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ, για να τους βρουν και να τους "ενοχλήσουν". Και οσοι ειναι επαγγελματιες ξέρουν και να εκμεταλλευθουν, και να εκτιμήσουν και να αποφύγουν κάποιον προμηθευτη. Τα υπόλοιπα παληκαρια μου ειναι αμπελοφιλοσοφίες... ..και μη μου πει κανεις για τον τρόπο μου. Στην ουσια να απαντησει οποιος θελει, οχι στα φρουφρου. @karib: καλα κανεις παληκαρι μου οπως κάνεις. Η δουλεια δεν ειναι ντροπή και η διαφήμησή της επίσης. Σε λίγο θα σου πούνε οτι κάνεις spam αμα περάσεις απο τα μαγαζια κι αφήσεις την κάρτα σου, και τους γεμίζεις το καρνε με τηλέφωνα. Ε ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑ!!! Να τους αγοράσεις ενα καρνέ τηλεφώνων καινούργιο....
Lyman_Zerga Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Πάρε και μια απάντηση επί της ουσίας: Ίσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. :evil: :evil:
Highlander Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Επειδη λοιπον κι εγω ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ και εχω πρατήριο (πουλάω πράγματα χονδρική) και ψάχνω λιανέμπορους των ειδών μου στο Χρυσο Οδηγο, βρισκω τα τηλεφωνα τους και τους τηλεφωνω. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ουτε SPAM ουτε Σπουμ ουτε Μπουμ ουτε οτι εχουν σκαρφιστει οι νομολαγνοι για να μας τα ζαλίζουν... τα συκώτια. Γκεγκε που λενε και στο χωριο μου; Και εγώ από χωριό είμαι, αλλά τους πλανόδιους που μας σκοτίζανε τα αυτι@ τους στέλναμε απρόσκλητους όπως ήρθαν. Spam θεωρείτε και το τηλέφωνο και το μήνυμα στο κινητό (καινούργιο κόλπο) και τα φυλλάδια που δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα μου από αυτά ΚΑΙ φυσικά ΚΑΙ το email. Σαν παράδειγμα σου φέρνω να παίρνεις 100 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ όπως τα λέτε email την ημέρα, 80 κλήσεις στο σταθερό σου για συνεργασία με νέους προμηθευτές, 50 μηνύματα για να πας σε κάποιο νέο club της πόλης σου τέλος για κερασάκι πάρε και κανα 2 κιλά διαφημιστικό υλικό για να χορτάσεις πίτσα.... Γι'αυτο οι μαγαζάτορες και οι λιανέμποροι βάζουν τη διευθυνση στον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ' date=' για να τους βρουν και να τους "ενοχλήσουν". Και οσοι ειναι επαγγελματιες ξέρουν και να εκμεταλλευθουν, και να εκτιμήσουν και να αποφύγουν κάποιον προμηθευτη. Τα υπόλοιπα παληκαρια μου ειναι αμπελοφιλοσοφίες... [/quote'] Ξέρω ότι στον Χρυσό Οδηγό μπαίνεις για να αποκτήσεις πελατεία. Όχι για να σε βρίσκει ο κάθε τυχαίος που θέλει να πουλήσει ότι του κατέβει. Και όσοι είναι επαγγελματίες, βρίσκουν μόνοι τους αυτό που θέλουν και δεν περιμένουν να κατέβει το Αγιο Πνεύμα και να τους φέρει εσένα ή τον άλλο στην άλλη άκρη της γραμμής ή στην πόρτα του. Η δουλεια δεν ειναι ντροπή και η διαφήμησή της επίσης. Η δουλειά φυσικά δεν είναι ντροπή ούτε η διαφήμιση. Το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες, η τηλεόραση υπάρχουν γι'αυτό. Και έχουν και ένα καλό. Μπορείς να επιλέξεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.