Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να κινηθώ δικαστικά για SPAM Mail?

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
red30[/b'], δεν ασχολούμαι με τα Αμερικανάκια γιατί έχω πάψει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ free emails ακριβώς επειδή το 90% των μηνυμάτων που λάμβανα ήταν spam. Επειδή λοιπόν πληρώνω γιά να έχω 2-3 διαφορετικά emails που τα δίνω μόνο εκεί που θέλω εγώ, δεν ανέχομαι να μου στέλνουν αηδίες σ'αυτά. Σε μερικούς την χάρισα, αλλά πλέον δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Όσα ανεπιθύμητα emails μου έρχονται, θα γίνονται αμέσως forward στον υπεύθυνο του mail server από τον οποίο έχουν σταλεί.

Απορώ πως μου ξέφυγε εμένα τέτοιο topic.

Η πολιτική μου πλέον είναι η παραπάνω. Και αυτό συμβαίνει παραπάνω από 1 χρόνο. Έχω κόψει αρκετές συνδέσεις πελατών του ΟΤΕ, ACN, HOL και θα συνεχίσω.

dim_b συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Στη 'Λευκή Βίβλο' είμαι γραμμένος εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον.

Θέλω να έχω προσωπική ζωή και θα την διαφυλλάξω με οποιδήποτε τρόπο μου επιτρέπει ο νόμος.

Έχω ξαναπεί ότι λόγω δουλειάς παίρνω πάνω από 50 emails την ημέρα.

Όταν στο παρελθόν έπαιρνα 120, φανταστείτε τι ήταν τα υπόλοιπα.

Πλέον έσβησα από τη σελίδα μου το info@(mysite).gr και ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον οποινδήποτε στέλνει διαφημιστικό μήνυμα.

Grinder χρησιμοποιώ Internet από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

Έμαθα ότι την υπογραφή μου, την ψ..ή μου και το email μου να μην τα βάζω όπου να'ναι.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File Lyman_Zerga den einai i magkia i ta xrimata pou s' anagkazoun na kynigiseis kapoion mesw tis dikastikis odou gia to spam mail, alla o tropos pou sou symperiferontai oi "ypey8ynoi" tis ka8e etaireias...

S' emena p.x o ypey8ynos-idioktitis tis SUNTECH (ton kaname idi megali diafimisi) mou eipe oti anamesa stous 2000-3000 apodektes eimai o monadikos periergos pou diamartyretai kai oti aytos to mono pou ekane einai na me enimerwsi gia ta proionta tou....! Sto katw katw eipe stin tilefwniki epikoinwnia pou eixame oti dexomai pou dexomai spam mail apo to ekswteriko kai den 8a me peiraze kai ena parapanw...!!!

Otan kapoios exei tetoies apopseis kai yparxei i dynatotita na kiniseis aneksoda tin oli diadikasia, e....tote apla proxwras xwris distagmo...

Δημοσ.

Αγαπητέ ksp, το εννοούσα ως εξής.

Αν δεν έχεις χρήματα για δικηγόρο, δεν μπορείς να κινηθείς μέχρι τέλους. Επίσης, θέλει όρεξη να τρέχεις.

Ο συνδιασμός αυτών των δύο, δηλαδή η διάθεση να κάνεις κάποια έξοδα και η όρεξη του στυλ, "αρκετά πια, τώρα θα σου δείξω φιλαράκο", συνιστούν (για εμένα) μαγκιά/ :shock: :D

Δημοσ.

Lyman_Zerga,

Opws anefera kai sta prwta post, isws kai egw na min ksekinousa an den eixa kali "pisini"... H fili mou einai dikigoros, mia seira apo kalous palious filous einai dikigoroi, opote opws katalavaineis eksoda miden kai ypostiriksi megali...gi' auto kai ksekinisa... An valeis mazi m' ayta kai tin aganaktisi kanoun ena poly kalo syndiasmo...

Δημοσ.

Ωχ ρε παιδια, ας λείπουν οι χαρακτιρισμοι και μην το γυρνάτε στα πολιτικά....

(Lyman_Zerga αφού έκανε ο άλλος την αρχή συγκρατήσου και μήν απαντάς αναλόγως -> φιλικά και sorry που ανακατεύομαι)

Η ουσία είναι οτι το spam είναι παράνομο και ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον του, και καλά θα του κάνει. Περιμένουμε νέα απο τον ksp :)

Δημοσ.

Part of this message no longer exists.

Please ask your administrator or RTFM >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php

[...] μια ερώτηση:

Εφόσον κάποιοι εχουν αναλάβει μάχιμοι φρουροι των προσωπικών τους δεδομένων -και καλά κάνουν- μήπως μπορουμε με την γνώση τους να επεκτείνουμε τη συζήτηση "spam" και στα ενοχλητικά τηλέφωνα απο telemarketing & τράπεζες; Γιατι ΑΥΤΑ ειναι ενοχλητικά και δεν μπορεις να τ'αποφύγεις. (Τα junk-email με ενα anti-spam τα γλιτώνεις! απλως το συζητάμε για να 'χουμε κάτι να περνάμε την ώρα μας..)

edited by paredwse

Δημοσ.

ωχ αμαν πάλι κάποιος κλάφτηκε στον moderator και τον βάζει να κάνει τη βρώμικη δουλεια :P ;)

@paredwse: Καλά έκανες, μη τρώμε και το χώρο με ανοησίες.... Βρε! σιγουρα δεν εσβησες τιποτε χρησιμο;;;;; :D

η ερώτηση που εκανα ειναι off-topic ή δεν τη διαβάσατε ακόμα;

Δημοσ.

red30, panw pou phgaina na pw oti h syzhthsh exei ksefygei kai exei xasei to nohma ths. Alh8eia me afta ta thlefwnimata ti ginete?bebaia emena opote me exoun parei kai tous exw kseka8arisei to OXI apo thn arxh,den me exoun ksanaenoxlhsei.allwste ta thlefwna mas den einai aporita panta,swsta?an anoikseis ton katalogo brhskeis afto pou 8es. Kai gia thn epimonh,kserw oti aftoi pou thlefwnoun plhrwnontai me to posous 8a "pisoun" opote gi'afto epimenoun.den nomizw oti einai to idio me ta mail.

Δημοσ.

mastelio αυτο που λες για το απορρητο τηλεφωνο ειναι δικαιολογία γι'αυτους γιατι το ιδιο μπορει να ισχυριστει ο σπάμμερ , οτι δλδ βρηκε το email απο κοινό κατάλογο, δημόσια εμφανίσιμη σελίδα κτλ

Το τηλέφωνο ειναι το ίδιο φαινόμενο (όχληση) και μάλιστα πιο ενοχλητικό και πιο επίμονο γιατι ειτε ΝΑΙ ΘΕΛΩ τους πεις είτε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, αυτοι συνεχίζουν να στα πρήζουν (τα συκώτια ;)) ... Πρεπει να έχει την ίδια και χειρότερη αντιμετώπιση με το spam αλλα οπως βλέπω ειναι θέμα συνήθειας και ανοχής. Επι προσθέτως δεν υπάρχει και αντι-σπαμμερ για τους τηλεφωνάδες!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...