gvard Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Αυτό το 4522 της cosmote πάντως συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα στο κινητό μου... Το έχουν παραξιλώσει' date=' μέρα παρά μέρα γίνεται αυτή η δουλειά...[/quote'] Καλησπέρα, Απλώς πάρε τους τηλέφωνο και ζήτησε να σταματήσουν να σου στέλνουν μηνύματα. Πιθανότατα κάποιο κουτάκι σε κάποιον διαγωνισμό θα τσέκαρες/δεν θα τσέκαρες με αποτέλεσμα να σου στέλνουν τα μηνύματα νόμιμα. Πάρε τους τηλέφωνο για να κόψουν.
ntsili Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι τους έδωσα και το ελεύθερο να μου στέλνουν τα σκουπίδια τους... Θα τους πάρω τηλέφωνο για να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία
BIAP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 απο προηγουμενη σελιδα:...και τα φυλλάδια που δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα μου από αυτά ΚΑΙ φυσικά ΚΑΙ το email.... αν στην εισοδο της πολυκατοικιας μπει σημειωμα οτι δε δεχομαστε διαφημιστικα φυλλαδια κτλ κτλ[κοινη αποφαση απο ολους τους ενοικους], τοτε δεν εχουν νομικα το δικαιωμα να σας ζαλιζουν, και σε περιπτωση που επαναληφθει εχεις καθε δικιο σε δικαστηριο.
BIAP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Με τα τηλεφωνα, να ρωτησω[παλι], τι γινεται? Πως κοβεις τον καθε υποψηφιο σπαζοκλαμπανια?
ntsili Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Είναι πολύ απλό. Την τελευταία φορά που με πήραν για να μου "δώσουν" πιστωτική κάρτα τους είπα τα εξής: Πρώτον, ξαναπάρτε με ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ για να βλέπω το νούμερο σας. Δεύτερον, δεν έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη να αγοράσω κουζινικά ή ασημικά. Τρίτον, ΔΕΝ έχω χρήματα για να καλύπτω τα έξοδα μιας πιστωτικής, ακόμα και αν έχω 150 δώσεις. Τέταρτον, Άγαμοι Θύται :twisted: :twisted: :twisted:
gvard Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Με τα τηλεφωνα, να ρωτησω[παλι'], τι γινεται? Πως κοβεις τον καθε υποψηφιο σπαζοκλαμπανια? Βάζεις τον αριθμό σου στη Λευκή Βίβλο και ησυχάζεις. Αν σε καλέσει κανείς ενώ είσαι στη λευκή βίβλο έχεις δικαίωμα να τους πάρεις τα σώβρακα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Εμένα πάντως κατά την εκλογική περίοδο μου στελνε mail ένας υποψήφιος βουλευτής του Π. Φαλήρου (σημειωτέον μένω Π. Φάληρο). Τον πήρα μια μέρα τηλ. 3 τα ξημερώματα στο σπίτι και του είπα ότι αν μου ξαναστείλει spam θα του κάψω το σπίτι. Ε, εκτοτε δεν ξαναστειλε........Χαχαχαχα
bomberb17 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 [url']http://www.kep.gov.gr/ait_pr.pdf[/url] Μπορούμε να δούμε κάπου τον νόμο αυτό που αναφέρει μέσα; Που δίνουμε την αίτηση στα ΚΕΠ; Και αυτή μας καλύπτει μόνο για τηλεφωνικές διαφημίσεις;
sikaztarek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Εμένα πάντως κατά την εκλογική περίοδο μου στελνε mail ένας υποψήφιος βουλευτής του Π. Φαλήρου (σημειωτέον μένω Π. Φάληρο). Τον πήρα μια μέρα τηλ. 3 τα ξημερώματα στο σπίτι και του είπα ότι αν μου ξαναστείλει spam θα του κάψω το σπίτι. Ε, εκτοτε δεν ξαναστειλε........Χαχαχαχα xaxaxaxxaa wraios! (sorry den krath8hka)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Tελικα που δινουμε την αιτηση? Το λέει στην αίτηση: Προς την Αρχή Προστασίας ∆εδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κηφισίας 1-3, Αμπελόκηποι ΤΚ 115 23 Αθήνα
karib Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Σε ποια σελιδα μπορει να τσεκαρει κανεις ποιοι ειναι γραμμενοι στη λευκη βιβλο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Σε ποια σελιδα μπορει να τσεκαρει κανεις ποιοι ειναι γραμμενοι στη λευκη βιβλο? Δεν μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.