Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να κινηθώ δικαστικά για SPAM Mail?

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό το 4522 της cosmote πάντως συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα στο κινητό

μου... Το έχουν παραξιλώσει' date=' μέρα παρά μέρα γίνεται αυτή η δουλειά...[/quote']

Καλησπέρα,

Απλώς πάρε τους τηλέφωνο και ζήτησε να σταματήσουν να σου στέλνουν μηνύματα. Πιθανότατα κάποιο κουτάκι σε κάποιον διαγωνισμό θα τσέκαρες/δεν θα τσέκαρες με αποτέλεσμα να σου στέλνουν τα μηνύματα νόμιμα. Πάρε τους τηλέφωνο για να κόψουν.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι τους έδωσα και το ελεύθερο

να μου στέλνουν τα σκουπίδια τους... Θα τους πάρω τηλέφωνο για να τελειώνει

επιτέλους αυτή η ιστορία

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

απο προηγουμενη σελιδα:...και τα φυλλάδια που δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα μου από αυτά ΚΑΙ φυσικά ΚΑΙ το email....

αν στην εισοδο της πολυκατοικιας μπει σημειωμα οτι δε δεχομαστε διαφημιστικα φυλλαδια κτλ κτλ[κοινη αποφαση απο ολους τους ενοικους], τοτε δεν εχουν νομικα το δικαιωμα να σας ζαλιζουν, και σε περιπτωση που επαναληφθει εχεις καθε δικιο σε δικαστηριο.

Δημοσ.

Με τα τηλεφωνα, να ρωτησω[παλι], τι γινεται? Πως κοβεις τον καθε υποψηφιο σπαζοκλαμπανια?

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό. Την τελευταία φορά που με πήραν για να μου "δώσουν" πιστωτική

κάρτα τους είπα τα εξής: Πρώτον, ξαναπάρτε με ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ για να βλέπω το

νούμερο σας. Δεύτερον, δεν έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη να αγοράσω κουζινικά ή ασημικά.

Τρίτον, ΔΕΝ έχω χρήματα για να καλύπτω τα έξοδα μιας πιστωτικής, ακόμα και

αν έχω 150 δώσεις. Τέταρτον, Άγαμοι Θύται :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Με τα τηλεφωνα, να ρωτησω[παλι'], τι γινεται? Πως κοβεις τον καθε υποψηφιο σπαζοκλαμπανια?

Βάζεις τον αριθμό σου στη Λευκή Βίβλο και ησυχάζεις. Αν σε καλέσει κανείς ενώ είσαι στη λευκή βίβλο έχεις δικαίωμα να τους πάρεις τα σώβρακα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα πάντως κατά την εκλογική περίοδο μου στελνε mail ένας υποψήφιος βουλευτής του Π. Φαλήρου (σημειωτέον μένω Π. Φάληρο). Τον πήρα μια μέρα τηλ. 3 τα ξημερώματα στο σπίτι και του είπα ότι αν μου ξαναστείλει spam θα του κάψω το σπίτι. Ε, εκτοτε δεν ξαναστειλε........Χαχαχαχα

Δημοσ.
Εμένα πάντως κατά την εκλογική περίοδο μου στελνε mail ένας υποψήφιος βουλευτής του Π. Φαλήρου (σημειωτέον μένω Π. Φάληρο). Τον πήρα μια μέρα τηλ. 3 τα ξημερώματα στο σπίτι και του είπα ότι αν μου ξαναστείλει spam θα του κάψω το σπίτι. Ε, εκτοτε δεν ξαναστειλε........Χαχαχαχα

xaxaxaxxaa wraios! (sorry den krath8hka)

• Super Moderators
Δημοσ.
Tελικα που δινουμε την αιτηση?

Το λέει στην αίτηση:

Προς την

Αρχή Προστασίας ∆εδομένων

Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1-3, Αμπελόκηποι

ΤΚ 115 23

Αθήνα

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε ποια σελιδα μπορει να τσεκαρει κανεις ποιοι ειναι γραμμενοι στη λευκη βιβλο?

Δεν μπορεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...