mazout Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Εχω τον υπολογιστη μου κοντα στο Netmode αλλα θελω να τον βαλω τωρα σε αλλο δωματιο μακρια απο το Netmode. Τι γίνετε σε αυτην την περιπτωση? Πως θα μπαινω στο ιντερνετ μεσω ISDN. Η μεταφορα του Netmode δεν ειναι εφικτη.
Kerk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Aν το συνδέεις με τον υπολογιστή με χρήση USB(που δε στο συστήνω λόγω προβλημάτων),μία λύση είναι να πάρεις αντίστοιχου μήκους καλώδιο USB,ή ακόμη καλύτερα μία προέκταση καλωδίου USB.Κάτι τέτοιο υπάρχει,έχω και εγώ για τον εκτυπωτή μου,αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.Αν πάλι το έχεις σε σειριακή θύρα,ή θα πρέπει να βρεις πάλι μακρύ σειριακό καλώδιο,ή να το μεταφέρεις κοντά στον υπολογιστή σου.Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα,μία απλή επέκταση καλωδίου τηλεφώνου αγοράζεις,της τάξεως των 10-20 λεπτών€/μέτρο,και το συνδέεις στην πιο κοντινή πρίζα.Και εγώ αυτήν τη λύση έχω εφαρμόσει.Μάλιστα το συνδέεις και με USB κατ'αυτόν τον τρόπο.
mazout Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Λοιπον πρωτον εκει που θα πανω τον υπολογιστη ειναι 30 μετρα μακρια.Οποτε λιγο χλωμο για επεκταση.Δευτερον για να μεταφερω το netmode εκει θα πρεπει να παω και την κεντρικη γραμμη του ΟΤΕ εκει που αυτο σημαινει ξανα απο την αρχη ολη η εγκατασταση των καλωδιων των τηλεφωνων η οποια δεν ειναι καθολου ευκολη. Καμια αλλη λυση? Αν παρω ISDN modem και το συνδεσω στην εκει γραμμη τηλεφωνου η οποια συνδεετε με μια αναλογικη θυρα στο netmode θα γινει δουλεια ή θελει να μπει στην ψηφιακη θυρα του netmode??
nobody Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Νομίζω πως είχα δει μια ασυρματή σύνδεση με usb. Έβαζες στη θύρα του netmod τον πομπό και πίσω στον υπολογιστή σου σε usb τον δέκτη και πετύχαινες αυτό που ήθελες. Το μόνο πρόβλημα θυμάμαι ήταν η τιμή. Πρέπει να ήταν αρκετά ακριβούτσικα (γύρω στα 150-200e) αν και δεν θυμάμαι πολύ καλά. Ψάξτο και πες μας αν βρεις τίποτα.
Kerk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ψάξε μία επέκταση USB ή serial τότε όπως σου είπα. Επίσης αν έχεις ασύρματες συσκευές τηλεφώνου θα έχεις μόνο τις βάσεις τους κοντά στο NetMod.Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση.. Καλή συνέχεια
mazout Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Με το ISDN modem δεν ξερει κανενας ρε παιδια τι γινετε? Που συνδεετε???
madsc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Η πιό αξιόπιστη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι isdn TA σε θύρα pci στο pc σου συνδεδεμένη σε ψηφιακή θύρα του netmod. Εναλλακτικά μετακινείς το netmod ή μπαίνεις με pstn. Ούτε σειριακή ούτε usb μπορείς να τραβήξεις για 30μ. /sc
mazout Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Μαλλον θα κανω αλλαγη του netmode γιατι η λυση με την καρτα λιγο θα μπερδεψει την κατασταση μιας και η τηλεφωνικη γραμμη εκει συνδεετε και με ολο το δικτυο τηλεφωνου στο σπιτι.Οποτε αν την βαλω στην ψηφιακη θυρα προφανως δεν θα εχω και ιντερνετ και τηλεφωνο ταυτοχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.