Panahs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Για όσους δεν ξέρουν, ο φάκελος Local Settings είναι ένας κρυφός φάκελος μέσα στο Documents and Settings / "Προφίλ" (όπου "προφίλ", το προφίλ μας). Το ερώτημα είναι κατά πόσο χρήσιμος είναι ο φάκελος "Temp" μέσα σε αυτόν? Ο δικός μου έχει μέγεθος 4 Giga. Άμα σβήσω όλα τα περιεχόμενά του μπορεί να υπάρξει πρόβλημα?
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Όχι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μπορείς να διαγράψεις τα περιεχόμενά του. Τον φάκελο μην τον διαγράψεις. Στον φάκελο αυτό τα Windows εξάγουν προσωρινά [ μερικές / αρκετές φορές δεν σβήνονται τα αρχεία ] τα αρχεία που χρησιμοποιούνται κατά την εγκατάσταση των προγραμμάτων.
migel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Για όσους δεν ξέρουν' date=' ο φάκελος Local Settings είναι ένας κρυφός φάκελος μέσα στο Documents and Settings / "Προφίλ" (όπου "προφίλ", το προφίλ μας). Το ερώτημα είναι κατά πόσο χρήσιμος είναι ο φάκελος "Temp" μέσα σε αυτόν? Ο δικός μου έχει μέγεθος 4 Giga. Άμα σβήσω όλα τα περιεχόμενά του μπορεί να υπάρξει πρόβλημα?[/quote'] Καλησπέρα. Υπάρχει και η εντολή %temp% η οποία σε πάει κατευθείαν στα περιεχόμενα του φακέλου Temp , χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τα αρχεία ορατά κτλ. Εγώ σβήνω σε τακτά χρονικά διαστήματα τα περιεχόμενα των φακέλων Windows / Temp - Windows / Prefetch - και Documents and Settings / name / Local Settings / Temp , ή αλλιώς %Temp% .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.