Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη dvd απο .iso

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Ριπαρισα" ενα dvd στο σκληρο με το dvd decrypter και προεκυψε αρχειο .iso μεγεθους 6+ GB. Μπορω να το γραψω σε dvd και να παιζει κανονικα ??? Ευχαριστω. :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε dual layer δισκάκι το γράφεις κανονικά νομίζω... Αν θες σε single layer πρέπει να το επανασυμπιέσεις...

Κάνεις mount το image με κάποιο πρόγραμμα πχ nero image tool και το συμπιέζεις με το dvd shrink...

Σε dual layer δισκάκι το γράφεις κανονικά νομίζω... Αν θες σε single layer πρέπει να το επανασυμπιέσεις...

Κάνεις mount το image με κάποιο πρόγραμμα πχ nero image tool και το συμπιέζεις με το dvd shrink...

Dual layer dvdrw εχω...Δισκακι dual layer δεν εχω....Το αλλο που λες δεν το πολυκαταλαβα.Ας πουμε με το daemon tools βλεπω το dvd . Μετα ???? :?: :?:

giannh an exeis diskaki dual-layer , pas sto nero kai epilegeis "recorder-burn image" kai to grafeis apeu8eias opws einai.

an 8es na to simpieseis me dvd-shrink gia na xwresei se ena DVD single layer prepei na kaneis mount to image sou se ena virtual drive , opws kanei to alcohol 120% h to daemon tools.

meta apla epilegeis apo to dvd shrink to eikoniko dvd kai to simpiezeis.

Καλησπέρα.

Εάν έχεις DL δέν θα έχεις πρόβλημα , εάν όμως δεν έχεις μπορείς με δύο τρόπους να το γράψεις σε DVD 4,7GB .

1. Μπορείς να το αποσυμπιέσεις με το WIN RAR και να το βάλεις στο Nero Recode να στο φτιάξει 4,35 GB και να το γράψεις με το Nero Burning rom .

2. Να το βάλεις όπως είναι ( .ISO ) στο DVD Shrink και απο εκεί θα κάνεις το Recode και το Rec .

έστω ότι το όνομα του προγράμματος που ψάχνεις είναι CLONEDVD της elbysoft ...

Καλή απόλαυση!

:D

Γραφει και απο .iso το clonedvd ?????

Γιάνναρε πας στο write existing data κα ιστο αριστερό κάτω μερος θα βρεις την επιλογή ...

Καλή απόλαυση και τα λέμε !

:D

Πηγα εκει διαλεξα την δευτερη επιλογη μετα για iso αλλα το αρχειο ειναι 6+GB και λεει οτι δεν χωραει σε dvd.... :twisted: :twisted: :twisted:

τότε χρησιμοποίησε το ultraiso αποσυμπίεσε το iso στο δίσκο και γράψε το dvd Κανονικά με clonedvd !

Ευχαριστω.Θα δοκιμασω την Δευτερα στη δουλεια γιατι εκει εχω το .iso :D :D :D

και την επομενη φορα Γιάννη στο dvd decrypter δωσε εντολή για files και οχι για iso (θα δεις την επιλογη στο Mode) ετσι θα σψζεις σε αρχεια *.vob, *.ifo, *.bup και μετα clonedvd.

Mε το clonedvd, αφαιρεσε οτι δεν θέλεις (συνεντευξεις, παιχνίδια, αλλες γλώσσες) ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ, και θα έχεις μια νεα συμπιεση περιπου 80-75% πιο πολύ απο την υπάρχουσα, δηλαδη δεν θα χασεις σχεδον καθολου σε ποιότητα εικόνας

DimitrisM

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...