GRunner Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Έφθασε στα αυτιά μου η πληροφορία οτι οι "James" θα εμφανιστούν προς τον Νοέβριο - Οκτώβριο στο Λονδίνο για συναυλία. Παρ' όλα αυτά στο επίσιμο site τους δεν αναφέρεται τίποτα... Αναρωτιόμουν αν γνωρίζει κανένας κάτι...
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 E, στο Λονδίνο όλο και κάτι θα γίνεται...Η μεγαλύτερη μουσική πόλη είναι!Εμείς τι να πούμε εδώ με την Ελλάδα...Αθήνα κανα live κι αν... Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο για Λονδίνο, αλλά αν κάνουν κανα tour λογικά θα περάσουν και απο κεί!!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μόνο ο Tim Booth και όχι οι James: November 11 - London ICA November 12 - Athens Gagarin 204 November 13 - Thessaloniki Fix
Innersense Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Godfath3r Υπάρχει ένα μικρό εναλλακτικό online μουσικό περιοδικό που αντιστέκεται στον κατακτητή... Μάλλον δεν διαβάζεις αρκετά Όπως έγραψε και ο daniel's_saving_grace TIM BOOTH, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ AVOPOLIS MUSIC NETWORK Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2004 @ Gagarin 205 Αθήνα http://www.avopolis.gr/live/detail.asp?offset=6757 Oι James ασφαλώς και έχουν διαλυθεί, όπως και τα κορμιά όσων απο εμάς πρόλαβαν να τους δουν ζωντανά στο Λυκαβηττό στο τελευταίο τους tour. Απίστευτη εμπειρία. Ακόμα και ο Tim Booth δήλωσε έκπληκτος πως τέτοια θερμή υποδοχή δεν είχε ζήσει πουθενά!
Godfath3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Godfath3r Υπάρχει ένα μικρό εναλλακτικό online μουσικό περιοδικό που αντιστέκεται στον κατακτητή... Μάλλον δεν διαβάζεις αρκετά Ποιός είναι ο κατακτητής?Το Avopolis.gr το έχω υπ'όψην μου.Απλά δέν το είχα διαβάσει...Πάντως χαίρομαι που θα έρθει ο Tim Booth στην Ελλάδα.Και ελπίζω να τον δώ.Kαλά λέω εγώ...Ηρακλειο-Αθήνα=Καναπές-Πολυθρόνα...
Panathachamp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 "daniel's_saving_grace" Να υποθεσω ότι από το 'Gettin' away with it' ειναι το nick σου; :wink: 8)
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 "daniel's_saving_grace[/b']" Να υποθεσω ότι από το 'Gettin' away with it' ειναι το nick σου; :wink: 8) :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.