Προς το περιεχόμενο

James The Band

GRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφθασε στα αυτιά μου η πληροφορία οτι οι "James" θα εμφανιστούν προς τον Νοέβριο - Οκτώβριο στο Λονδίνο για συναυλία. Παρ' όλα αυτά στο επίσιμο site τους δεν αναφέρεται τίποτα... Αναρωτιόμουν αν γνωρίζει κανένας κάτι...

Δημοσ.

E, στο Λονδίνο όλο και κάτι θα γίνεται...Η μεγαλύτερη μουσική πόλη είναι!Εμείς τι να πούμε εδώ με την Ελλάδα...Αθήνα κανα live κι αν...

Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο για Λονδίνο, αλλά αν κάνουν κανα tour λογικά θα περάσουν και απο κεί!!

Δημοσ.

Godfath3r Υπάρχει ένα μικρό εναλλακτικό online μουσικό περιοδικό που αντιστέκεται στον κατακτητή...

Μάλλον δεν διαβάζεις αρκετά

Όπως έγραψε και ο daniel's_saving_grace

TIM BOOTH, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ AVOPOLIS MUSIC NETWORK

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2004 @ Gagarin 205 Αθήνα

http://www.avopolis.gr/live/detail.asp?offset=6757

Oι James ασφαλώς και έχουν διαλυθεί, όπως και τα κορμιά όσων απο εμάς πρόλαβαν να τους δουν ζωντανά στο Λυκαβηττό στο τελευταίο τους tour. Απίστευτη εμπειρία. Ακόμα και ο Tim Booth δήλωσε έκπληκτος πως τέτοια θερμή υποδοχή δεν είχε ζήσει πουθενά!

Δημοσ.
Godfath3r Υπάρχει ένα μικρό εναλλακτικό online μουσικό περιοδικό που αντιστέκεται στον κατακτητή...

Μάλλον δεν διαβάζεις αρκετά

Ποιός είναι ο κατακτητής?Το Avopolis.gr το έχω υπ'όψην μου.Απλά δέν το είχα διαβάσει...Πάντως χαίρομαι που θα έρθει ο Tim Booth στην Ελλάδα.Και ελπίζω να τον δώ.Kαλά λέω εγώ...Ηρακλειο-Αθήνα=Καναπές-Πολυθρόνα... :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...