Προς το περιεχόμενο

zalman kai hhd, exei dokimasei kaneis???

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia aytes tis psyktres tis zalman gia toys skiroys tis exei dokimasei kaneis???

exoyn kali apodosi?

me fanaki se 120ari exo 27-29 bathmoys, exei na mas pei kanenas sygkritiko me aytes???

kai alli mia erotisi, trofodotoyntai me reyma??? an nai apo poy, den eida sxetiki ypodoxi sti foto toy site...

Δημοσ.

Τσάμπα λεφτά φίλε μου... άσε που κάνουν και θόρυβο γιατί έχουν δυο μικρά fan...

καλύτερα βάλε ένα 8" αθόρυβο (σαν αυτά του case), όπως έχω και εγώ στον scsi και ούτε θόρυβοι, ούτε θερμοκρασίες ψηλές... απλά θα πρέπει να του κάνεις μια πατέντα να στηρίζεται...

Όσο για το ρεύμα που λές, φυσικά τροφοδοτούνται, απλά στις φωτό από site ποτέ δεν θα δεις καλώδια να φεύγουν απο δώ και από κεί στις συσκευές...

Δημοσ.

metatron, αν εννοείς αυτό:

560243.gif

δεν έχει ανεμιστήρα, δεν τροφοδοτήται με ρεύμα, είναι εντελώς παθητική λύση. Πρακτικά όμως ΔΕΝ κάνει δουλειά αν δεν έχεις και έναν ανεμιστήρα (έστω και σε χαμηλές στροφές) να το φυσάει. Το μόνο καλό είναι οι 4 λαστιχένιες βάσεις του που βιδώνουν στο κουτί και απορροφούν τους τυχόν καραδασμούς του δίσκου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει στην θερμοκρασία, αλλά σίγουρα έριξε τα επίπεδο θορύβου στον Western Digital που πήρα σε ανεκτά επίπεδα (αλλά και πάλι είναι πιο θορυβώδης από τους ΙΒΜ και Hitachi, και ας δεν είναι σε τέτοια θήκη)

Δημοσ.

filtate georgeadams,

nai ayto ennoo...

diavaza otieinai tropos psyksis...

exo kati fanakia eidika gia hhd alla kanoyn fovero thorivo...opote koitaga gia enalaktikes kai vrika ayti...

mallon den einai ikanopoiitiki apo oti katalaba...

exei kaneis na protenei APOTELESMATIKI PSYKSI toy diskoy, xoris na mas parei ta myala o thorivos omos???

peite tipota re paidia...

Δημοσ.

Έχω βάλει 2 200GB δίσκους πάνω σε 2 zalman ψύκτρες και πράγματι έχουν αρκετά αποτελεσματική λειτουργία με ένα πρόβλημα μόνο. Η συσκευή που είναι πάνω από τα heat pipes δέχεται όλη την ζέστη. Εγώ πάντως έφτιαξα με δύο 5,25 covers και έναν 8άρη ανεμιστήρα ένα μικρό συστηματάκι για να βγάζει έξω τον ζεστό αέρα και έτσι έπεσε 2 βαθμούς η θεμοκρασία του κουτιού μου.

Δημοσ.

ston proto disko xrisimopoio auto to fan tis akasa

http://www.akasa.co.uk/spec/system_cooler/spec_ak_hd_bl.htm

kai gia to deutero ena 5.25 case me tria mikra fanakia tis globalwin

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Others.html

ola pernoun reuma apo to trofodotiko kai einai sxetika athoriva. thermokrasies akoma den exo metrisei. alitheia me poio programma na metriso thermokrasies gia tous sklirous?

Δημοσ.

Ναι, αυτό είπα κι εγώ, για να αποδώσει σωστά ΘΕΛΕΙ ένα ανεμιστήρα (χαμηλόστροφο, αθόρυβο - δεν χρειάζεται κάτι extreme).

me ta 250aria ta raptoria

Έχω την εντύπωση πως οι Raptor βγαίνουν μόνο σε 36 & 74GB ;)

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα μετράς την θερμοκρασία; Να πω την αλήθεια δεν έχω καθήσει ποτέ μου να την μετρήσω. Αν θέλεις να σου πω ακριβώς πες μου ποιο προγραμμα θέλεις να κάνεις συγκρίσεις.

Πάντως έχω 2 200GB WD με 8 MB μνήμης πάνω σε αυτούς.

Δημοσ.

Ναι, αυτό είπα κι εγώ, για να αποδώσει σωστά ΘΕΛΕΙ ένα ανεμιστήρα (χαμηλόστροφο, αθόρυβο - δεν χρειάζεται κάτι extreme).

Quote:

me ta 250aria ta raptoria

Έχω την εντύπωση πως οι Raptor βγαίνουν μόνο σε 36 & 74GB

sorry maxtoria !

Δημοσ.

apo oti katakalava, einai ligo tsampa ta lefta...

to fanaki tis akasa moy arese, tora den ksero apo thorivo pos ta paei...

pantos sto diko moy pc poy exo 2 diskoys me fanakia san to akasa, kanei san trakter...

xoria poy ama den vgalo ta plaina toy koytioy ginete ekei mesa foyrnos, an kai exo kai anemistiri na vgazei ekso ton zesto aera!

alithea, osoi vazete ston disko sas ayta ta eidika fanakia poy vidonoyn epsno toy, meta poy vazete ton disko mesa sto koyti??? giati stin klasiki toy thesi pleon den xoraei!!! (ego toys exo valei ston pato toy koytioy...)

eyxaristo gia tis apantiseis sas!

Δημοσ.

βασικά σε θέση 5,25 μπαίνει μετά ...

Κοίτα εγώ χωρίς τα ψυκτράκια αυτά είχα πρόβλημα ... έφτασα μάλιστα να πιστεύω ότι οι δίκσκοι είνια ελαττωματικοί δεδομένου ότι κάθε φορά που έκανα reboot έβρισκε Lsot clusters ... μου φάνηκε παράξενο, ένα μικρό σερφάρισμα μου είπε θερμοκρασία... από τότε που τα έβαλα ... δεν ξαναείδα τη μαμημένη τη σελίδα με τα lost ... τώρα τι να σου πω ... όποιος θέλει ας μου πει πρόγραμμα για θερμοκρασία που χρησιμοποιεί να συγκρίνω τις τιμές χωρίς και με τις ψύκτρες ...

τα ματαξαναλέμε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...