Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω Ενα Προγραμμα

NUKE2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεις σας.Θελω ενα προγραμμα που να μπορω να ανοιγω αρχεια απο εναν απομακρυσμενο υπολογιστη μεσω Internet.Δηλαδη κατι σαν LAN μεσω Internet.

Υπαρχει κατι τετοιο?Αν υπαρχει, μηπως ειναι παρανομο?

Βασικα το θελω για να ανοιγω αρχεια που βρισκονται στην δουλεια μου καθως οι υπολογιστες μενουν μεχρι το βραδυ ανοιχτοι.

Δεν ειμαι σιγουρος αν επρεπε να θεσω αυτο το μυνημα εδω.Πειτε μου.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Tha prepei omos to idio programa na einai egkatastimeno kai na trexei sto pc sou alla kai se aytous sti douleia sou pou thes na syndetheis. Yparxei ayti i dynatotita?

Ean nai tote psakse gia to PC Anywhere me to opoio ektos apo antigrafi arxeion mporeis kai kaneis remote to syndemeno pc (shutdown, na douleyeis me ta dika tou software ktl )

Δημοσ.

Δυστηχως δεν εχω αυτην την δυνατοτητα.Δεν γινεται οπως βλεπουμε σε ταινειες?Καλα δεν ειμαστε και χακερ αλλα ενταξει.

Παντως θα προσπαθησω να τους το πω να το εγκαταστησουν.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

mporeis na xrhsimopoihseis to Remote Desktop Connection pou exoun enswmat. ta Windows XP.

Apla tha prepei mia mera ston ypologisth ths douleias sou , na energopoihseis to remote access , kai na ftiakseis enan logariasmo DynamicDNS [ free stuff ;-) ]

Δημοσ.
Για τη δουλειά που θες αγαπητέ φίλε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VNC Server (F R E E W A R E !!!)
.

Ναι αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον Server στον απομακρυσμένο υπολογιστή και να τρέχει, κάτι που το παλικάρι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...