mesc4l Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δε ξέρω αν είναι η σωστή κατηγορία όπου κάνω την ερώτηση αλλά θα τη κάνω..Εχω καρτα ήχου AC97 ηχεία 5.1 και έχω το εξής πρόβλημα Όταν ακούω μουσικη ή βλεπω dvd ακούω από το woofer(το σκοτωσα ε??)και τα 3 ηχεία και όταν βλέπω TV ακούω μόνο από τα 2 τα πίσω τα ηχεία.Τι πρέπει να αλλάζω για να ακούω με όλα όταν βλέπω dvd και όταν βλέπω TV ας ακούω μόνο από τα 2...
Jaco Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Αυτό πρέπει να έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις των drivers (βάλε surround emulation)... ;ίσως επίσης πρέπει να κατεβάσεις και κάποιους codecs για αποκωδικοποίηση του 5.1...
mesc4l Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δύσκολα μου βάζεις...Δεν το έχω ξανακάνει αυτό..Λέω να μη το πειράξω καλύτερα..Θα περιμενω αυτόν που μου τα έβαλε αλλά θα αργήσει ..έλεγα μήπως ήταν κάτι εύκολο και το έκανα και μόνος.Ευχαριστώ πάντως. Αυτό πρέπει να έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις των drivers (βάλε surround emulation)... ;ίσως επίσης πρέπει να κατεβάσεις και κάποιους codecs για αποκωδικοποίηση του 5.1...
andrip Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Απο τον πίνακα ελέγχου πήγαινε στο Soundeffect Manager (έτσι λογικά πρέπει να λέγεται) και βάλε κάπου που θα βρείς 5.1. Επιπλέον δες απο πίσω το κουτί σου και δες εκει που έβαλες τα καλώδια αν έχει κι άλλα βύσματα. Πολλές Motherboard (κυρίως παλιότερες) πχ το line in το αλλάζουν για το woofer αν έχεις 5.1 ηχεία ή το microphone το βάζουν για τα πίσω ηχεία. Οπότε αν έχεις τηλεόραση που χρησιμοποιείς το line in πρέπει να έχει γίνει μπέρδεμα. Το ίδιο είχα κι εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.