Prof.Sincilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 FiFa 2005 RulezZz! Έχει καλύτερο game play!
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 FiFa 2005 RulezZz! Έχει καλύτερο game play! ΩΧ ΩΧ ΩΧ άρχισαν οι ιεροσυλίες..... και είσαι και καινούργιο μέλος πανάθεμά σε :evil:
Olorin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 sarisn, μην προτρέχεις και βιάζεσαι να καταδικάσεις τον φίλο Prof.Sincilia... Μπορεί να εννοεί πως το FIFA 2005 έχει καλύτερο gameplay από το FIFA 2004, πράγμα στο οποίο συμφωνώ απόλυτα μαζί του... Τώρα, για τη σύγκριση με το PES4 αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και μάλλον θα το συζητήσουμε όταν με το καλό κυκλοφορήσει και το παιχνίδι...
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό Olorin, καθότι το θέμα του topic είναι FIFA 2005 vs PRO EVOLUTION SOCCER 4. Το Φιφα 2004 δεν κολλάει πουθενά και εξάλλου δεν το λέει και ο ίδιος.
Prof.Sincilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Φίλε sarisn, γιατί ζορίζεσαι??? Εγώ την άποψή μου είπα!!!
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δεν ζορίζομαι, απλά απάντησα στον Olorin Φιλικά.
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 miso re ababapanos... ti pio eukolo apo to na energopoiisoume to original bios...giati exo amfibolies omos oti de tha paizei to live? file mou otan egw iha to tsipaki ekana to exeis... pataga na anixei to mihanima me to koumpi pou anigei to portaki tou drive. otan to kaneis auto, kai den eheis alaxei skliro disko, i ton eheis alaxei kai den ton eheis xeklidosei, tote to xbox anigei me to original BIOS kai den iparhei kanena provlima me to XBOX LIVE! an twra esu eheis vrei me alo tropo enw eheis tsipaki na sou fortonei to original BIOS tote fantazome pos pali ine to idio, afou to zitoumeno ine na mpeis stin ipiresia me to original BIOS tis MICROSOFT
Olorin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 sarisn, τελικά έκανα λάθος, απλώς εγώ δεν κατάλαβα καλά, για αυτό και ζητώ συγγνώμη... :oops: Τώρα, για το κεντρικό ερώτημα του poll, για να είμαι και απόλυτα δίκαιος, δεν πρόκειται να απαντήσω αν δε δω πρώτα και το PES4...
makpol4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Φίλε sarisn[/b'], γιατί ζορίζεσαι??? Εγώ την άποψή μου είπα!!! file kaneis poly megalo lauos to pes 4 hdh to paizw 1 ebdomada prin epiaza winning eleven 8 (to giapwneziko pes 4) einai APAIXTO.... kammia sxesh me fiffa ......mera me thn nyxta..... xairetismata sthn agaphmenh moy polh SALONICA kai ston NAO(Enas einai o naos .... ) Makhs Ptolemaida
dreaming123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά εγω προτιμώ το pes4 αλλά το fifa δεν έχει καλύτερα γραφικά?(μόνο σε αυτό υπερτερεί).Κατα τα άλλα τώρα που θα έχει και τα σωστά ονόματα το pes4 μου φαίνεται να λιώνω και πάλι μαζί του(αν είχε και τα γραφικά του fifa μάλλον θα σταμάταγα να πήγαινα και 5χ5
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 den tha ehei ta sosta onomata to PE4 , pou to akouses auto?
dreaming123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Θα τα έχει!!!Έδώ το έχει ένας φίλος μου με γιαπωνέζικο σχολιασμό και τα ονόματα είναι σωστα πόσο μάλλον το ευρωπαικό.
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 egw auto pou xerw ine oti ta apoklistika dikeomata ta ehei i EA.... den xerw ti pezei me to giaponeziko.... an kapios alos filos xerei sigoura as mas pei!
casabel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 to PES 4 kathos kai to WE8 exoun plirws ta dikaiomata gia Ispania-Ollandia-Italia!Oles oi alles omades exoun moufa emfaniseis alla ta onomata twn paiktwn einai ok!!
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Αν έχει κάποιος κανένα screenshot να μας δείξει με τα πραγματικά ονμόματα.... όχι τίποτ'΄άλλο αλλά υπάρχουν και κάποιοι δύσπιστοι ως προς τα ονόματα στο PES 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.