^ACID_BURN^ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ΣΗΜΕΡΑ 22,30 BATTLE.NET CUSTOM GAME ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ DotA V5.75 INSOMNIACS GR...Να θυμάστε τον κωδικό 1717. 22.45 θα κλείσουν οι θέσεις. οκ? (exeis pm jim..)
GT1807 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Συγγνώμη που θα κανω κ παλι τον GraveDigger αλλα δεν θελω να ανοιξω καινουριο θέμα.Δεν παιζει να κανουμε κανα meeting Dota,X-Hero Siege ή οτιδηποτε αλλο mod χάρτη απο TFT ή ROC,ακόμη κ απλό Melee χαρτη.Επαιζα σημερα με κατι παλικαρια απο Ελλαδα Dota κ ομολογώ οτι είχε πολύ γέλιο.Απαντήσεις κ ώρες δεκτές μετά της Πεμπτης (μερα κατα την οποία τελείωνω εξεταστική)..Αντε να μαζευόμαστε να γίνει χαβαλές. Τα σέβη μου.
Blackjim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 hmmm mia Insomniac DotA ontws tha eixe havale osoi endiaferontai as grapsoun na vrathoume... egw mesa anyway
oneirobatis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Egw eimai mesa.. steilte mou pm..k tha eimai ekei.. ektos tetartis paraskeuis vradi (ora agglias) opou tha eimai stadar exw ante na liwsoumeeeeeeee k wow tin paraskeui erxete poios mas sozei
GT1807 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Λεπον.Το βαζω εδώ.Κ οποιος το δει ελπιζω να'ερθει.Θα το ανοίξω την Πεμπτη 23:00 η ωρα κ μολις γεμίσει το παμε.Ο τιτλος θα ειναι "Dota 5,84 -dm Insomniacs Unite"..Οσοι πιστοι θέλετε προσέλθετε να κάνουμε χαβαλέ.Και όσο τραβήξει. Τα σέβη μου.
Anduril Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια να το κανουμε 12.30 να μπω και γω???Θα ειμαι εξω πιο πριν...
GT1807 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Εγω έστειλα ηδη pm κ εκανα κ post.ελα κατα τις 12:30 εσυ κ παιζει να μας πετυχεις αν παίξουμε 2ο. Τα σέβη μου.
Anduril Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Βασικα να προτεινω να κανουμε και ενα δικο μας channel για να μαζευτουμε εκει οσοι θα ερθουν λιγο καθυστερημενα η και ακομα για συνεννοηση πριν απο το game?
GT1807 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Οκ δεκτό.Το καναλι ισως να χρειαζεται.Το θέμα ειναι πως δεν ξερω πως δουλευουν τα καναλια στο Battle.Net.Ειναι τυπου IRC,θέλει κάποια εντολή??Αν παιζεις εισαι κ στο καναλι??Φωτίστε με κ θα στήσω το κανάλι απο τις 22:00 για οποιον θέλει. ------------------------------- Update.Οκ βρηκα οτι ήθελα εδω http://www.battle.net/info/commands.shtml Το κανάλι κατα πάσα πιθανότητα θα λέγεται Insomniacs_Dota.Αν όχι αυτό το όνομα τότε θα ενημερώσω από εδώ.Είμαι ο GT1807 όπως κ στο Insomnia. Αντε να γίνει τζερτζελές. Τα σέβη μου.
GT1807 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ολα τα στραβα του κοσμου σημερα επεσαν.Οταν πηγα να κανω το καναλι,το netcafe δεν ειχε ιντερνετ κ μετα οταν ηρθε δεν μπορουσα να μπω Northrend κ εκανα στο τελος ενα καναλι σε ολα κ περιμενα απο ενα 20λεπτο στο καθενα.Τo forum ηταν κατω κ δεν μπορουσα να ειδοποιησω.Χιλια συγγνώμη αλλα πονανε τα νευρα μου κ ηθελα πολυ να παιξω κ τελικα εξυνα το.... κ τιν εκανα στις 1.DSL απο την επομενη φορα κ σπιτι μου.Εις το επανειδην λοιπον.Ελπιζω το πρωτο παραστρατημα να μην σταθει εμποδιο για τις επομενες Insomniac Dotas.Αν θελει καποιος ας πει ωρα κ ημερα κ ειμαι μεσα. Τα σέβη μου
Anduril Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Α γι'αυτο οταν μπηκα δεν ηταν κανεις μεσα στις 1 και κατι...ρε παιδια και γω γκαντεμια οταν γυριζα σπιτι με το αυτοκινητο ενος φιλου μου,επεσε σε μια ελληνικοτατη λακουβα το παλικαρι(οχι απλα λακουβα,πιγαδι ηταν ελεος) και δικαιολογημενα δλδ,δεν φαινοταν καθολου λογω ανεπαρκου φωτισμου(κλασσικος ελληνικος δρομος)και εσπασε η ζαντα ΚΑΙ τρυπησε το λαστιχο ρε παιδια :shock: .Ελεος δλδ καθομασταν 12.30 το πρωι μεσα στα σκοταδια και βαζαμε ρεζερβα...Ομαδικη γκαντεμια δεν μας ηθελε χθες.Σημερα η αυριο ψηνεστε? GT1087 σε εκανα add παντως οταν μπηκα ειμαι ο Lionstorm...
GT1807 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 ΜΜΜ.Δεν θα ηταν κακη ιδεα.Αλλα καλυτερα να το κάνουμε απο Κυριακή αμα είναι γιατι λεω να παω καμια βολτιτσα Παρασκευη-Σαββατο.Αν παραυτα ψηνεστε αγριοτατα τοτε κατι θα γινει.Απλα χθες απογοητευτηκα τοσο πολυ απο την ολη δουλεια κ επισης εμαθα οτι ολοκληρο netcafe εχει 4 κλειδια για Battle.Net.Αν ειναι δυνατον δηλαδη.Τεσπα.Να πουμε Κυριακή για σίγουρα??Αλλα βράδυ κατα τις 12 γιατι τότε ειναι άδειο το netcafe κ μπορώ να μπώ.Περιμένω ανταπόκριση. Τα σέβη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.