Προς το περιεχόμενο

Pioneer 108D vs NEC 3500A...

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα για καινουριο DVD recorder. Πιο απο τα δυο να παρω, το Pioneer DVR-108D ή το NEC ND-3500A?

Με ενδιαφερει αποκλειστικα σαν writer (εχω καλο reader) και δεν τρελαινομαι με διαφορες 2-3 λεπτων στο γραψιμο. Θελω αυτο που γραφει καλυτερα σε ολα τα δισκακια, ακριβα και φθηνα, και που "φτιαχνει" CD-R, DVD-R και DVD+R DL με τη μεγαλυτερη συμβατοτητα με stand-alone players.

Τα φωτα σας, φωστηρες...

Δημοσ.

Αν και κάτοχος pioneer (A07-XLA) αν έπερνα άλλο τώρα, μάλλον θα προτιμούσα NEC... έχουν ξεπεράσει όλες τις παιδικές αρρώστιες των πρώτων μοντέλων της εποχής του 2x και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα pioneer... και με αναβάθμιση του firmware γράφουν σε όλες τις ταχύτητες και αρκετά brands από dvds (και τα pioneer βέβαια)... και το κόστος μικρότερο...

Δημοσ.

Εγώ έχω το 108 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από ότι έχω διαβάσει το Pioneer έχει καλύτερη ποιότητα εγγραφής ιδιαίτερα σε ποιοτικά μέσα, αλλά μέτρια έως κακή σε φτηνά. Η διαφορά τιμής των δύο δεν είναι σημαντική κατά την γνώμη μου, καμιά δεκαριά ευρώ νομίζω. Αν σε ενδιαφέρει όμως η αντιγραφή ταινιών DVD, ιδιαίτερα σε DL δισκάκια, μαλλον πάρε το NEC γιατί το Pioneer από ότι ξέρω δεν υποστηρίζει bitsetting, άρα και μικρότερη συμβατότητα με stand alone DVD players

Δημοσ.

search, search, search... to thema yparxei oloidio kai tekmiriomeno se thread 7-10 imeron... ;) ;)

btw, kai to pioneer nec einai me alli prosopsi kai allo tampelaki. ego eimai efxaristimenos katoxos 2500@2510 kai an epairna tora tha epairna neeeeeeec. :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...