Προς το περιεχόμενο

PC Magazine ελληνικό: σε κίνδυνο η έκδοσή του?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και είναι απαραίτητα κακό αυτό...? :shock:

Αφού έξω είναι οι εξελίξεις...τι να γράφουν για την ελληνική ανομβρία..? :(

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι είχε τις καλύτερες... μεταφράσεις άρθρων από οποιοδήπωτε άλλο ξενόφερτο έντυπο

Ας βρει καποιος καλυτερο στον ελληνικο τυπο!

Να εχουμε συναισθηση και του τι κυκλοφορει. Ελληνικη αγορα ειμαστε, οχι αγγλικη, γερμανικη ή αμερικάνικη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα παιδες οντως ανακοινωθηκε οτι απο 1-1-2005 το Pcmag δεν θα το εκδιδει ο Λυμπερης αλλα οι Αττικες Εκδοσεις.

Τωρα τι παιχτηκε για αυτη την αλλαγη ενας θεος το ξερει.

Ηδη στο τελευταιο pcmag οι μισοι αρθρογραφοι...ελειπαν!

Εν αναμονη του νεου ετους λοιπον.

Δημοσ.
Να ξαναλανσάρουν το PIXEL με ένθετο listings προγραμμάτων για C64, Spectrum και τον ακατανόμαστο CPC6128 (Ναι Κομοντοράκιας ήμουν!)

aaaxxxxxxx..... kai to rambo se magnhtikh kasseta!

Δημοσ.

Το win όντως ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του.

Όσο περνάει όμως ο καιρός και όσο περισσότερο ίντερνετ έχουμε, τόσο λιγότερο χρειαζόμαστε τα περιοδικά.

Σχεδόν όλοι που ξέρω, όπως και εγώ, τα περιοδικά προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε μόνο στον "λευκό θρόνο", αλλά πλέον ακόμα και εκεί έχω το pda μου και wireless μπορώ να σερφάρω ή να παίξω κανά παιχνίδι.

Τί να το κάνω το περιοδικό;

Υ.Γ. Από τότε που απέκτησα PDA, έχω κάνει οικονομία τουλάχιστον 100€ από περιοδικά, και υπολογίζω ότι σε 2-3 χρόνια θα το έχω κάνει απόσβεση το PDA.

Δημοσ.

Pados de pisteyo oti exoume tosa polla periodika.Mono 3 theoro axia anaforas : pcmag,ram kai pcmaster.Mi mou peite oti theoreite olokliromenes prospatheies ta ipoloipa(mera me ti nixta gia mena).Episis san illustartion iprteroun pc mag kai pc master tou ram to opoio exei ena anelastiko styl culturo-sovarofanes!

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά οι αρθρογράφοι του pcmag που έφυγαν "ανοίγουν" το PCWORLD του οποίου εκδότης θα είναι ο Γ.Ροπόδης πρώην αρχισυντάκτης του Pcmagazine!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά οι αρθρογράφοι του pcmag που έφυγαν "ανοίγουν" το PCWORLD του οποίου εκδότης θα είναι ο Γ.Ροπόδης πρώην αρχισυντάκτης του Pcmagazine!!!!!

Τελικα δεν πηγαν στις Αττικες εκδοσεις να εκδιδουν απο εκει το Pcmag? Με αλλους συνεργατες θα ξεκινησουν την εκδοση του Pcmag οι Αττικες εκδοσεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...