karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Για δειτε http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/06/966492.htm Παιδια τι συμβαινει με το pcmag? Ελπιζω να συνεχισει να εκδιδεται στην Ελλαδα.
ennatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 ΌΠως φαίνεται θα συνεχιστει η έκδοση του αλλά από τον όμιλο Αττικων Εκδόσεων. Ηδη ένα μέρος της συντακτικής ομάδας έχει πάει εκεί. Ο όμιλος Λυμπέρη που τώρα εκδίδει το PC Mag έχει κάνει μυνήσεις προς την αμερικανική εκδοτική εταιρία που έχει τον τίτλο (Ziff Davies) αλλά το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καθυστερήσει την όλή δουλεια. Από την άλλη μεριά ο όμιλος Λυμπέρη επειδή βλέπει ότι δεν μάλλον χάνει σίγουρα το PC Mag διαπραγμαυτεύεται τα δικαιώματα του PC World, ενός καλού αμερικάνικου περιοδικού. Η δική μου απορία είναι αν η ελληνική αγορά θα "σηκώσει" τόσα περιοδικά hardware. Ήδη έχουμε RAM, PCMAG, CHIP, Computer Για ολούς, Computer & Software! Δεν έχει νόημα να έχουμε πολλά περιοδικά αν τα οικονομικά τους είναι στραβά, γιατί κάτι τέτοιο έχει επιπτώσεις και στην ποιότητα. Και από προσωπικη μου πείρα ήδη στα τελευταία τεύχη αρκετών από τα παραπάνω περιοδικών, υπάρχουν σοβαρά λάθη.
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Για να δουμε λοιπον πως θα ειναι το Pcmag απο νεο εκδοτικο οικο.
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Πόσο διαφορετικό να είναι δηλαδή? Αφού θα έχει σχεδόν τους ίδιους συντάκτες και τα ίδια guidelines από το "μητρικό" αμερικάνικο PCMagazine...
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Αληθεια το pcmag.gr που τωρα το τρεχει ο Λυμπερης, τι θα γινει, θα αλλαξει χερια?
ennatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Karib το site μπορεί να το συνεχίσει αλλά όχι βέβαια ως PCMAG. Δηλαδή πμορεί να βγάλει τα λογότυπα και να κρατήσει όλη την υποδομή, την κοινότητα κλπ. Βέβαια δεν ξέρω τι επισκεψιμότητα θα έχει μετα. Γενικώς δεν θα με παραξενέψει να δούμε τίποτε τρελλά, το περιοδικό από ένα όμιλο, το site από άλλον, και τους δικηγόρους να τρέχουν
karib Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Λετε να υπαρξει προβλημα σε αυτη την μεταβατικη περιοδο στην κανονικη κυκλοφορια του περιοδικου? Δηλαδη, να παψει να βγαινει για κανενα διμηνο?
Highlander Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Θα γλυτώσουμε μερικά ευρώ αν συμβεί κάτι τέτοιο!!!!
Litost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Να ξαναλανσάρουν το PIXEL με ένθετο listings προγραμμάτων για C64, Spectrum και τον ακατανόμαστο CPC6128 (Ναι Κομοντοράκιας ήμουν!)
karib Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 USER.... Ε ολα τα περιοδικα τα θυμομουν αλλα οχι και το user ρε γαμωτο! Παντως περα απο την πλακα, κατα κοινη ομολογια το Pcmag εθεσε νεα δεδομενα στην ελληνικη αγορα.
elteo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 To αξιολογότερο περιοδικό στην ελληνική αγορά... Εβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό.
netcrawler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Άντε να δούμε το Win να κυκλοφορεί πάλι!!! Αμήν Φίλε μου
Narayan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 To αξιολογότερο περιοδικό στην ελληνική αγορά... Εβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό. Ναι είχε τις καλύτερες... μεταφράσεις άρθρων από οποιοδήπωτε άλλο ξενόφερτο έντυπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.