Προς το περιεχόμενο

PC Magazine ελληνικό: σε κίνδυνο η έκδοσή του?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΌΠως φαίνεται θα συνεχιστει η έκδοση του αλλά από τον όμιλο Αττικων Εκδόσεων. Ηδη ένα μέρος της συντακτικής ομάδας έχει πάει εκεί. Ο όμιλος Λυμπέρη που τώρα εκδίδει το PC Mag έχει κάνει μυνήσεις προς την αμερικανική εκδοτική εταιρία που έχει τον τίτλο (Ziff Davies) αλλά το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καθυστερήσει την όλή δουλεια. Από την άλλη μεριά ο όμιλος Λυμπέρη επειδή βλέπει ότι δεν μάλλον χάνει σίγουρα το PC Mag διαπραγμαυτεύεται τα δικαιώματα του PC World, ενός καλού αμερικάνικου περιοδικού.

Η δική μου απορία είναι αν η ελληνική αγορά θα "σηκώσει" τόσα περιοδικά hardware. Ήδη έχουμε RAM, PCMAG, CHIP, Computer Για ολούς, Computer & Software! Δεν έχει νόημα να έχουμε πολλά περιοδικά αν τα οικονομικά τους είναι στραβά, γιατί κάτι τέτοιο έχει επιπτώσεις και στην ποιότητα. Και από προσωπικη μου πείρα ήδη στα τελευταία τεύχη αρκετών από τα παραπάνω περιοδικών, υπάρχουν σοβαρά λάθη.

Δημοσ.

Πόσο διαφορετικό να είναι δηλαδή? Αφού θα έχει σχεδόν τους ίδιους συντάκτες και τα ίδια guidelines από το "μητρικό" αμερικάνικο PCMagazine...

Δημοσ.

Karib το site μπορεί να το συνεχίσει αλλά όχι βέβαια ως PCMAG. Δηλαδή πμορεί να βγάλει τα λογότυπα και να κρατήσει όλη την υποδομή, την κοινότητα κλπ. Βέβαια δεν ξέρω τι επισκεψιμότητα θα έχει μετα. Γενικώς δεν θα με παραξενέψει να δούμε τίποτε τρελλά, το περιοδικό από ένα όμιλο, το site από άλλον, και τους δικηγόρους να τρέχουν :(

Δημοσ.

Λετε να υπαρξει προβλημα σε αυτη την μεταβατικη περιοδο στην κανονικη κυκλοφορια του περιοδικου? Δηλαδη, να παψει να βγαινει για κανενα διμηνο?

Δημοσ.

Να ξαναλανσάρουν το PIXEL με ένθετο listings προγραμμάτων για C64, Spectrum και τον ακατανόμαστο CPC6128 (Ναι Κομοντοράκιας ήμουν!)

Δημοσ.

USER....

Ε ολα τα περιοδικα τα θυμομουν αλλα οχι και το user ρε γαμωτο!

Παντως περα απο την πλακα, κατα κοινη ομολογια το Pcmag εθεσε νεα δεδομενα στην ελληνικη αγορα.

Δημοσ.
To αξιολογότερο περιοδικό στην ελληνική αγορά...

Εβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό.

Ναι είχε τις καλύτερες... μεταφράσεις άρθρων από οποιοδήπωτε άλλο ξενόφερτο έντυπο :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...