^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Εχω ενα κουφό πρόβλημα, στο PC μου είχα ΧΡ και δούλευαν όλα μια χαρά μ.εχρι που πριν λίγες μέρες αποφάσισα να κάνω μια μίνι αναβάθμιση, αγόρασα 512 μνήμης και ενα LG dvd-recorder. Το πρόβλημα είναι πως απο τότε που τα εγκατέστησα ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση απο μόνος του σε άσχετες στιγμές, απροειδοποίητα και ακαριάια. Σκέφτηκα μήπως το τσιπάκι της μνήμης είνα ελλατωματικό αλλα πλέον μου το κάνει έχοντας και μόνο το παλιό των 256 Να προσθέσω πως όταν τα προτοεγκατέστησα μνήμη και dvd μου έκανε κάτι ανεξήγητα κολλήματα τα οποία σταμάτησαν μετά απο 2-3 επανεκκινήσεις. Εχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στις θέσεις dimm και έχω δοκιμάσει επίσης να τον δουλέψω χωρίς την νέα μνήμη και το dvd αλλα σε ανύποπτο χ΄ρονο κάνει επανεκκίνηση. Εβαλα πάλι τους drivers της μητρικής αλλα τίποτα (MSI με NForce). Εχετε καμία ιδέα τι φταίει μπας και γλυτώσω το ψυχειατρείο ?
Michalakhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 dokimases mono me thn nea mnhmh??? ayto pou les ftaine 3 pragmata h trofodotiko h thermokrasia h oi mnhmes... psaxto...
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασα και με μόνο τη νέα μνήμη αλλα τίποτα, θερμοκρασία έχω απο 37 μέχρι 42 και οι τάσεις όλες είναι μέσα στα όρια οπότε φαντάζομαι δεν είνια τροφοδοτικό. Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το ψάξω κι'άλλο (δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς).
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Αλλη μια ερώτηση, το να είναι θέμα software (κατεβάζω SP2 για ΧΡ) το αποκλείετε?
astroman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ακριβώς έπαθα το ίδιο πρόβλημα αλλά με nvidia και προσθήκη 256mb σε 256mb. Ασταμάτητα restart με κάθε συνδιασμό μνήμης σε άσχετα διαστήματα. Μπορεί να έσβηνε από 3 μέχρι 20 δευτερόλεπτα λειτουργίας. Το πρόβλημα λύθηκε με format.
Eagle_IIz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 akoy ti tha kanis bgale to lg kai tin mnimi tote logika tha doylebi kanonika. an ontos soylebi kanonika bale to lg 3anadoylepseto an 3ana doylebi kanonika bgale to lg kai bale tin mnimi an 3ana doylebi kanonika tote 2 pragmata ftene i trofodotiko opoy pas gia megalitero i yparxi kapia asimbatotita opote kanis format kai 3ana ta windows egkatastasi an pali exeis problima poyla kapio apo ta dyo na bris tin ygiasoy
george_gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Επειδή δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη έτσι κάνε format, εγκατέστησε xp pro sp1+sp2, βάλε τελευταίους drivers για όλες τις συσκευές και κυρίως για το nforce και λογικά θα είσαι gg. Αν δεν δουλέψει και τότε θα σε βοηθήσω ευχαρίστως να το σπάσουμε. 8)
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Θα το παλέψω λίγο ακόμα χωρίς φορμάτ μιας και το τελευταίο είναι εξαιρετικά επώδυνο επειδή έχω πάρα πολλά προγράμματα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Dvs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 An einai hardware problem fraine ta 3 pio pano (kai to pio logiko einai na ftaiei i mnimi) Prin kaneis format dokimase auto: control panel --> system --> advanced --> starup & recovery --> automatically restart (na MIN einai tsekarismeno)
Dvs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 An einai hardware problem fraine ta 3 pio pano (kai to pio logiko einai na ftaiei i mnimi) Prin kaneis format dokimase auto: control panel --> system --> advanced --> starup & recovery --> automatically restart (na MIN einai tsekarismeno)
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Dvs, ήταν τσεκαρισμένο στο δικό μου και το έβγαλα, για να δούμε. Τωρα έχω βγάλει τη καινούρια μνήμη και το dvd οπότε είναι όπως παλιά (δεν έβαλα πάλι το cd-r βέβαια). Μέχρι τώρα δουλευει οκ και αν είναι έτσι μέχρι αύριο θα συνδέσω το dvd.
panaitolas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 To an einai tsekarismeno i oxi den exei na kanei.Apla otan einai na ksanakanei restart tha sou vgalei mia mple othoni me to problem kai kati alampournezika kai tha xreiastei monos sou na kaneis reset to systima.Toulaxoston afto ginotane se emena otan eixa syndedemeno to netmod se usb.
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Σήμερα εφόσον δούλευε ΟΚ συνέδεσα το DVD, αν δεν έχει πρόβλημα θα συνδέσω και τη RAM και σκέφτομαι αν με τη μνήμη μου κάνει βλακείες να την επιστρέψω για άλλαγμα. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Σήμερα έχω συνδέσει και τη RAM και εδώ και 2 ώρες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα βήματα που έκανα ήταν τα εξής: 1.έβγαλα μνήμη και dvd 2. έκανα windows update και μου έβαλε το SP2 2α. απενεργοποίησα αυτό που είπε ο Dvs 3.έβαλα το dvd 4.έβαλα και τη RAM Ελπίζω να συνεχίσει έτσι
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Τελικά με τη νέα RAM κολάει ο υπολογιστής, όχι αμέσως αλλα μετά απο κάποιο διάστημα, οπότε θα την πάω για αλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.