Προς το περιεχόμενο

Kapoia erwthseis gia case modding.

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

koita to kouti to project tha kathiso na to ftiakso to kalokairi pou tha exo perissotero xrono opote exo xrono gia psaksimo akoma.

a) skopos mou einai na ftiakso kouti se styl server me skopo na parrnei oso to dynaton perissoteres syskeyes.

B) ti proteineis?

Δημοσ.

Επίσης από άτομο που γνωρίζει γιατί έχει μαγαζί στη Στουρνάρη έχω μάθει - χωρίς όμως να ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο - ότι να κουτιά από plexiglas έχουν πολλές φορές πρόβλημα με τον στατικό ηλεκτρισμό... Άρα κάτι τέτοιο θα θέλει αρκετά περισσότερη προσοχή...

Αν πάντως έχεις κάποιο γνωστό ή φίλο που είναι μηχανικός ή - ακόμα καλύ τερα - δουλεύει σε μηχανουργείο, θα γλιτώσεις χρόνο και χρήμα. Αυτοί ξέρουν αρκετά καλά πώς να δουλεύουν το κάθε υλικό. Έτσι μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσεις για εργαλεία και εργασία...

Απλά όπως είπε και ο φίλος kostas_crete, πρέπει να δώσεις αρκετή βάση στον σχεδιασμό. Ειδικά αν πρόκειται να επενδύσεις χρόνο και χρήμα...

Αν όμως ποτέ δεν έχεις κάνει - όπως κι εγώ - κάτι τέτοιο ίσως να ήταν καλή ιδέα να αρχίσεις με κάτι πιο απλό. Π.χ. ένα πιο φτηνό case mod που να μπορείς να μάθεις χωρίς να σου κοστίσει μια περιουσία...

Είναι περίπου σαν να θέλεις να ξεκινήσεις να φτιάχνεις για πρώτη φορά παζλ και να πάρεις ένα των 3.000 κομματιών αντί των 50 ή 100... Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το παρατήσεις και να μην ξανασχοληθείς ποτέ πια με τα παζλ...

:D

Δημοσ.

Gia na mhn anoigw neo thread...exw kai egw mia erwthsh gia case.... exw ena kouti xalia gia enan pentium 3 ...kai mou deinoun 15euro ena kouti midi mono pou htan gia Pentium 2.....den kserw ti trofodotiko exei apanw?? Pisteuetai oti tha exw provlima ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...