Προς το περιεχόμενο

Winxp installed both on sata and ide. How to boot from ide??

returnttsource

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides exw dio sklirous ena sata kai ena ide me egatesthmena ta winxp.. O sata skliros apofasise na min bootarei sta windows kai anagastika na balw ta xp se ena ide skliro pou eixa gia na bootarw apo kei.. Pws mporw na bootarw apo ta win tou ide gia na dw ton allo partition pou einai sto sata.

Ante voithiste ligo tin katastasi. euxaristw

Δημοσ.

den exei epilogi gia IDEO alla mono HDD-0, HDD-1, HDD-2, HDD-3 ... Logika dio sata kai dio ide alla me pia seira?? h motherboard einai asus a7n8x dlx...

Exei mia alli epilogi "boot other device" tin opoia thn exw disable...

Otan vazw HDD0 kai exw mono ton ide mesa bootarei, opiadipote alli epilogi vgazei boot disk failure...

Otan einai kai o sata sindedemenos omws, otan vazw HDD0 fortwnei th mple othoni pou mou bgaze me ta windows twn sata.. ara logika leitourgei san boot mono o sata.... oti allo kai an valw diladi HDD1, HDD2 ktl mou bgazei tin mple othoni...

Mple othoni me error sto NTFs.sys akoma kai otan prospathw na mpw safe mode pali h idia mple othoni... Kamia idea ? prospathisa na formarw to partition tou sata pou exei ta windows alla mou petaei kai sto recovery kai otan paw na kanw format tin idia mple othoni !!

Guys help please!!!!! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...