Teacher Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Αρκετά συχνά και όταν πάω να εκτελέσω είτε εφαρμογή ή να τρέξω παιχνίδι μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Αν μπορείτε ρε παιδιά, βοηθήστε την κατάσταση.
madsc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξεκινάς με το να τσεκάρεις μνήμες; Πολλοί λόγοι μπορεί να βγάλουν αυτό το μύνημα. /sc
panxris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Exεις εγκατεστημένο το Carmaggedon 2? Δασκαλος να παιζει Carmaggedon
Teacher Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Παίζω Carmageddon. Είναι τόσο κακό ρε παιδιά; Δεν έχω απωθημένα πάντως. Στο φορητό παίζει κανονικά. Θα δοκιμάσω και την 9800 Pro να το τσεκάρω. Τώρα είμαι με Ti 4200. Τις μνήμες πώς τις ελέγχω; Με το MemTest;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Kαλέ,δεν είπαμε ότι είναι κακό. Αλλά κοιτώντας την φωτό, είδα το carma2_hw.exe και κάνοντας search είδα πως είναι αρχείο του game. Μου προξενεί απορία αν όντως βγάζει το ίδιο μήνυμα και σε άλλα προγράμματα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Παίζω Carmageddon. Είναι τόσο κακό ρε παιδιά; Δεν έχω απωθημένα πάντως. Στο φορητό παίζει κανονικά. Θα δοκιμάσω και την 9800 Pro να το τσεκάρω. Τώρα είμαι με Ti 4200. Τις μνήμες πώς τις ελέγχω; Με το MemTest; Yeap με το memtest για ενα δυωρο πιστευω θα εισαι οκ(στο extended)και αν σου βρει λαθη χαλαρωσε timings για αρχη.
Teacher Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μου προξενεί απορία αν όντως βγάζει το ίδιο μήνυμα και σε άλλα προγράμματα. Μου το βγάζει στο Explorer Plus, στο NetGammon και σε κανά 2 άλλα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 nai alla mipos ftei i videoram ? to memtest kanei se videoram ?
madsc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μου προξενεί απορία αν όντως βγάζει το ίδιο μήνυμα και σε άλλα προγράμματα. Μου το βγάζει στο Explorer Plus' date=' στο NetGammon και σε κανά 2 άλλα.[/quote'] Αν σου χτυπάνε τα εκτελέσιμα (*.exe) k από άλλα προγράμματα "δάσκαλε" τότε πας για μνήμη. /sc
Teacher Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Έχω παραγγείλει 2 512άρια. Θα τα δοκιμάσω, μαζί με κάρτα γραφικών και memtest και θα σας πω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.