bartenderas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Φίλε σου προτέινω τα εξής: 1)Η άλλη πλευρά του κρεβατιού 2)Ι m not scared 3)H επέλαση των βαρβάρων 4)Δύναμη ψυχής 5)Ρώσικη κιβωτός 6)Billy Eliot (παλιό αλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ) 7)Magdalene Sisters
rasmi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Θα ήθελα να σου προτείνω και 'γω με τη σειρά μου μερικές ταινίες,που έχουν σαν βασικό σενάριο,χορό,αίσθημα,και πολυυυυυυυυυύ μουσική...(αν βασικά δεν τις έχεις ήδη δει!)Λοιπόν:1)Χορεύετε παρακάλω?''J.Lo,Richard Geer'',2)Κεντρική σκηνή...ηθοποιούς δεν θυμάμαι,αλλά είναι φοβερό εργάκι,3)Ο τελευταίος χορός,επίσεις τρομερό,4)Χόρεψε μαζί μου, με τον Cayanne (και την παρτνέρ του Swargenenger στην ''απόλυτη διαγραφή'') άπαιχτη ταινία,5)DIRTY DANCING,όχι το 2,αλλά το 1,ΑΞΙΖΕΙ ακόμα κι αν το έχεις δει καμιά....20αρια φορές,6)COYOTE UGLY ή ελληνικά ''ΤΟ BAR ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ''....Κάπου εδώ όμως θα σταματήσω,γιατί μπορεί να σου γράφω μέχρι το πρωί!!!!Με πιάνει πότε-πότε μια videoπληξία!!!!!!!!!kisses...eri...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ωραίο αυτό! Λέει ο spiros "peite paidia! twra pou gyrizei!" και... ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ... ...έρχεται η απάντηση του rasmi! ;-) Φιλικά πάντα
stranger_77x Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ekpliktikh mousikh exei to the gift an kai thrilier..tin tainia aftin tin blepw aneta polles fores mono kai mono gia tin mousiki
tom31 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ωραίο αυτό! Λέει ο spiros "peite paidia! twra pou gyrizei!" και... ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ... ...έρχεται η απάντηση του rasmi! ;-) Φιλικά πάντα χα ! ! χα ! ! Ακόμα γελάω φοβερός.
maqqis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μή γελάτε... Αυτές που πρότεινε ο rasmi είναι καινούριες ταινίες. Οι άλλοι φταίνε που.... του πρότειναν..... περσινές!!!
Chi Chi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Koryfaia dramatiki, melagxoliki & me poly kali mousiki einai "O Pianistas": http://www.imdb.com/title/tt0253474/
rasmi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 ''ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ...ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ''... που λένε και στο χωριό μου!!! Αλήθεια?Οι ταινίες έχουν και ημερομηνία λήξης? Ή λέτε να χάλασε το dvd του, να έκλεισαν όλα τα dvd-videoclub της γειτονιάς του? να του κάηκε το video, Και επιτέλους βρε παιδιά!!!!!!! Εντάξει!!!!Δεν πρόσεξα την ημερομηνία! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ!!!! Και τέλος....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Δεν είμαι ο ''Rasmi''... γυναίκα είμαι!!!!Kisses....Eri...
rasmi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μή γελάτε... Αυτές που πρότεινε ο rasmi είναι καινούριες ταινίες. Οι άλλοι φταίνε που.... του πρότειναν..... περσινές!!! Eυχαριστώ πολύ για (το θάψιμο)...την υποστήρηξη!!!!(I just kidding)
maqqis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Οκ οκ μιά πλακίτσα κάναμε για να γελάσουμε λίγο... Εσύ συνέχισε δυνατά και άμα του χρόνου σκεφτείς καμμιά ταινία... το thread εδώ θάναι.. :grin: :razz:
Dj_kourampies Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (απο τις καλύτερες ταινίες ever κατα τη γνώμη μου) Bin-Jip Samaria και οι 3 κορεάτικες του Ki-duk Kim, το μελαγχολικό ύφος είναι χαρακτηριστικό του.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 proteinw to bloody sunday, ton an8rwpo xwris parel8on & to damazontas ta kumata, o,ti prepei gia baria psuxoplakwmata
rasmi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Οκ οκ μιά πλακίτσα κάναμε για να γελάσουμε λίγο...Εσύ συνέχισε δυνατά και άμα του χρόνου σκεφτείς καμμιά ταινία... το thread εδώ θάναι.. :grin: :razz: OK...Τα λέμε του....χρόνου λοιπόν.... :wink: ---------------!!!!Φιλάκια!!!!----------------- Και επί τη ευκαιρία,''Van Hellsing 2'',πρέπει να βγήκε σε dvd...Spiros! ;-) (Όχι τίποτ'άλλο...για να μην στο πω του χρόνου :grin: !!!!)
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 kai ti, auto einai melagxolikh tainia? :razz:
rasmi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 kai ti' date=' auto einai melagxolikh tainia? :razz:[/quote'] ''Protinete moy kammia tenia Se DVD. (sxetika kenurgies)''Αν δεν κάνω λάθος ο ''spiros''αυτό το θέμα έθεσε και όχι μόνο μελαγχολικές....... ;-) anyway.... :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.