Προς το περιεχόμενο

Lan games ?

λ²

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sou exoun pei ta pada, na dw ti tha protoprolaveis.

Me 2 oristes Age of empire k alles 2 Need For Speed Underground den pistevw pws thes tpt allo. Egw pados pu exei diktio me 3 ipologistes spiti mu afto kanoume ;)

odws polu kali i epilogi tou topikou diktiou spiti sou ;)

Δημοσ.

Μιας και από ότι κατάλαβα μιλάς για lan 2 ατόμων, προτείνω cossacks! Δυστυχώς για τα fps, τα περισσότερα θέλουν πολύ κόσμο για να γίνει καλό παιχνίδι, οπότε περισσότερο θα το ευχαριστηθείτε πιστεύω με strategy , ποδοσφαιράκια, racing κλπ. Εγώ παίζω συχνά cossacks με τον αδερφό μου και πραγματικά λιώνουμε. Πρόκειται για λίγο παλιό game φυσικά (μιας και ο αδερφός μου έχει p3) αλλά όταν ορμάνε οι στρατοί των 2 και 3 χιλάδων μονάδων γίνεται κόλαση. Είναι πολύ καλοφτιαγμένο παιχνιδάκι και από τα καλύτερα rts όλλων των εποχών. Καλές παρόμοιες λύσεις είναι το starcraft, το worms (ΑΠΑΙΧΤΟ), age of empires και πάει λέγοντας. Μπορείτε φυσικά να παίξετε και mame και άλλους emulators over lan που είναι επίσης άκρως πορωτικά (αν και αυτά παίζοντα και σε ένα μηχάνημα διπλά).

Δημοσ.

Cossacks?? Pou to thimithikes auto ?! lol twra pou to les prin ligo eliwsa me ena filo mu 4 wres multiplayer Age, ama eixa dei to post pio prin tha ekana kana instal to cossacks pali ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...