λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 επειδή σε λίγες μέρες θα κάνω τοπικό δίκτυο σπίτι μου με τον υπολογιστή ενώς φίλου μου, θα ήθελα να ρωτήσω τι παιχνίδια θα μας προτειμούσατε να παίζουμε. βέβαια γνωρίζω κάποια τα συνηθισμένα για λαν cs , warcraft , age of mythology , empires .. αλλά θα ήθελα κάτι ξεχωριστό. δράσης , μη στρατηγικής , racing. βέβαια έχω και την επιλογή να πάω στο videoclub και να διαλέξω..
netcrawler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 QUAKE III Arena Delta Force Land Warrior πολύ καλό για Lanaki
knox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Αλλη μια ψηφος στο Diablo, το περασμενο καλοκαιρι ειχα λιωσει με ενα φιλο μου σε lan στο σπιτι μου
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Εγώ έχω λιώσει τον τελευταίο καιρό παίζοντάς το online :D:D
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 πολύ καλή ιδέα το Diablo 2. καιρός να μάθω να το παίζω(παρόλο που ο ally μου το ξέρει)
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 πολύ καλή ιδέα το Diablo 2. καιρός να μάθω να το παίζω(παρόλο που ο ally μου το ξέρει) Καλή τύχη
billpeppas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Rainbow Six 3:Raven Shield Unreal Tournament 2004 Need For Speed Underground C&C Generals Midnight Club II Call Of Duty Medal Of Honor FarCry [ το Cooperative mod γα@*$@ει ] Worms 3D
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Rainbow Six 3:Raven Shield μακριάαα.....Unreal Tournament 2004 τι cs τι ut ? Need For Speed Underground ναίιιι !! C&C Generals μπά... βαριέμε.. Midnight Club II καλύτερα Undeground...Call Of Duty θα το σκεφτώ..Medal Of Honor μάλλον και αυτό θα σκεφτώFarCry [ το Cooperative mod γα@*$@ει ] άμα δεν κολούσε κι'όλας... Worms 3D βαριέμε...
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 "FarCry [ το Cooperative mod γα@*$@ει ] άμα δεν κολούσε κι'όλας... " Δεν κολλάει.
Michalakhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 se p4 1,7 kollaei stndr... idiws an exei kammia kartoula ths xronias tou epexergasti... cry it joybabe <---(klafta xaralampe) :PPPPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.