λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 φτιάχνω ένα βιντεάκι στο οποίο θα παίζουν κομμάτια RnB & Rap και θέλω στην αρχή που θα έχω παρουσίαση εικόνων να παίζει και μία μελωδία. καμία ιδέα ? 8) φχαριστώ.
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ti εικόνες εννοείς οτι θα παρουσιάζει?Πλάνα ή κάποιες στατικές?Δώσε μας κάποια στοιχεία για το τί θα δεί κανείς ώστε να προτείνουμε τις ιδέες μας....Τώρα έτσι στο ξεκάρφωτο...Δεν νομίζω να προτείνει κανείς κάτι ταιριαστό, χωρίς τύχη!!!
λ² Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 sorry.. όντως όταν δεν πήρα απάντηση κατάλαβα οτι η περιγραφή μου ήταν σκατά.. παρόλαυτα δεν χρειάζετε άλλη βοήθεια γιατί βρήκα μελωδία φοβερή... έ ρε τι βρίσκει κανείς στα παλιά του cd..
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 λ², ΟΚ!!!Όνως όταν αρχίζεις να ξεθάβεις cd...Βρίσκεις πολύυυ πράμα!
The_player Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 asxeto,,,,,,,,,,,,,,, to eis thn deytera pos mpainei...λ2
Cristina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 λ², δεν μας την λες κι εμάς; Με τρώει η περιέργεια! (Γρηγόρη: Γυρνάς το k/b σε Ελληνικά > Alt+CTRL+2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.