Προς το περιεχόμενο

πως κόβο αρχείο σε 2 κομμάτια?

λ²

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω ένα πρόγραμμα ή έστω ένα τρόπο ώστε να κόψο ένα αρχείο σε 2 κομμάτια ανεξαρτήτου μεγέθους. το αρχείο είναι το setup.exe για το 3dmark 2005 το οποίο κατέβασα απο το netcafe και επειδή είναι 286 μβ δεν χωράει στο usb stick μου που είναι 256mb.

καμία λύση?

φχαριστώ.

Δημοσ.

δεν γίνεται να κάνω ζιπ, το λειτουργικό δεν το επιτρέπει.(προστασία υπολογιστών σου λέει μετά).

αν και δεν πιστεύω να κόψει 30 μβ απο ζιπ ε ?

Δημοσ.

1) winrar, winzip => χωρίς συμπίεση και split in disks size = 150 Mb

2) Οποιονδήποτε hex editor => σβήσε μισό και save as, μετά για να τα ενώσεις copy /b file1 + file2 original_file

3) Και φυσικά μπορείς να κατεβάσεις και ειδικά utilities από το internet, αν επιτρέπεται η εκτέλεσή τους από το netcafe....

Δημοσ.

re alkisg, τι κινέζικα είναι αυτά ?

δεν έχει κάνα ειδικό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά ? άμα όχι τότε θα ψάξω ξανά για το rar & zip.

Δημοσ.

Toso to winzip oso kai to winrar sou dinoun th dynatothta na kopseis to arxeio se osa kommatia thes alla kai sto megethos pou thes. Xoria pou mporei me th sympiesh na mikrynei toso oste na mh xreiastei kan na to kopseis.

Δημοσ.

HuskerDu, το πρόγραμμα το κατέβασα, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν καταλαβαίνω γρι... ίσως άμα μπορούσες να μου δώσεις μία διαδρομή ?

όσο για το winzip kai to winrar γνωρίζω οτι μπορώ να κόψω σε κομμάτια αλλά πάλι δεν γνωρίζω πως. άμα δώσει κάποιος μία διαδρομή, θα του είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Με το winrar :P

Δεξί κλίκ στο αρχείο

Add to archive

Στο παράθυρο που θα ανοίξει κάτω αριστερά θα δείς να λέει

Split to volumes, bytes

Εδώ θα πρέπει να προσέξεις λίγο γιατί θα πρέπει να δώσεις το νούμερο σε bytes.

Θα πρέπει να κάνεις δηλαδή υπολογισμό

1mb=1024 Kbytes

1kb=1024 bytes

Nα θυμάσε αυτά τα νούμερα.

Αν για παράδειγμα θέλεις ένα αρχείο 100mb το νούμερο που θα δώσεις θα πρέπει να είναι το 104857600 :roll:

Πρόσεξε μην γελαστείς και θέλεις ας πούμε ένα αρχείο των 100mb και δώσεις το νούμερο 100 γιατί θα πάρεις τόσα αρχεία που ποτέ σου δεν είδες. :lol: Για να το λέω το έχω πάθει.

Δημοσ.
HuskerDu' date=' το πρόγραμμα το κατέβασα, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν καταλαβαίνω γρι... ίσως άμα μπορούσες να μου δώσεις μία διαδρομή ?

όσο για το winzip kai to winrar γνωρίζω οτι μπορώ να κόψω σε κομμάτια αλλά πάλι δεν γνωρίζω πως. άμα δώσει κάποιος μία διαδρομή, θα του είμαι ευγνώμων.[/quote']

Select to file pou theleis na kopseis me right click (ginete kokkino). Mata apo to Files-->Split . Otan ta metafereis sto skliro, ta enoneis me Files-->Combine

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...