λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 θέλω ένα πρόγραμμα ή έστω ένα τρόπο ώστε να κόψο ένα αρχείο σε 2 κομμάτια ανεξαρτήτου μεγέθους. το αρχείο είναι το setup.exe για το 3dmark 2005 το οποίο κατέβασα απο το netcafe και επειδή είναι 286 μβ δεν χωράει στο usb stick μου που είναι 256mb. καμία λύση? φχαριστώ.
Mperesele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Dokimases anti na to kopseis,na to zipareis?
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 δεν γίνεται να κάνω ζιπ, το λειτουργικό δεν το επιτρέπει.(προστασία υπολογιστών σου λέει μετά). αν και δεν πιστεύω να κόψει 30 μβ απο ζιπ ε ?
alkisg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 1) winrar, winzip => χωρίς συμπίεση και split in disks size = 150 Mb 2) Οποιονδήποτε hex editor => σβήσε μισό και save as, μετά για να τα ενώσεις copy /b file1 + file2 original_file 3) Και φυσικά μπορείς να κατεβάσεις και ειδικά utilities από το internet, αν επιτρέπεται η εκτέλεσή τους από το netcafe....
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 re alkisg, τι κινέζικα είναι αυτά ? δεν έχει κάνα ειδικό πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά ? άμα όχι τότε θα ψάξω ξανά για το rar & zip.
HuskerDu Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 O Total Commander ( poly kalos file manager) kanei tin doulia pou theleis (split file). http://www.ghisler.com/
Mperesele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Opos eipa kai prin pisteuo pos an to zipareis me wizip h winrar tha xoresei sigoura usb stick pou exeis.
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Toso to winzip oso kai to winrar sou dinoun th dynatothta na kopseis to arxeio se osa kommatia thes alla kai sto megethos pou thes. Xoria pou mporei me th sympiesh na mikrynei toso oste na mh xreiastei kan na to kopseis.
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 HuskerDu, το πρόγραμμα το κατέβασα, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν καταλαβαίνω γρι... ίσως άμα μπορούσες να μου δώσεις μία διαδρομή ? όσο για το winzip kai to winrar γνωρίζω οτι μπορώ να κόψω σε κομμάτια αλλά πάλι δεν γνωρίζω πως. άμα δώσει κάποιος μία διαδρομή, θα του είμαι ευγνώμων.
wert Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Με το winrar Δεξί κλίκ στο αρχείο Add to archive Στο παράθυρο που θα ανοίξει κάτω αριστερά θα δείς να λέει Split to volumes, bytes Εδώ θα πρέπει να προσέξεις λίγο γιατί θα πρέπει να δώσεις το νούμερο σε bytes. Θα πρέπει να κάνεις δηλαδή υπολογισμό 1mb=1024 Kbytes 1kb=1024 bytes Nα θυμάσε αυτά τα νούμερα. Αν για παράδειγμα θέλεις ένα αρχείο 100mb το νούμερο που θα δώσεις θα πρέπει να είναι το 104857600 :roll: Πρόσεξε μην γελαστείς και θέλεις ας πούμε ένα αρχείο των 100mb και δώσεις το νούμερο 100 γιατί θα πάρεις τόσα αρχεία που ποτέ σου δεν είδες. Για να το λέω το έχω πάθει.
HuskerDu Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 HuskerDu' date=' το πρόγραμμα το κατέβασα, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν καταλαβαίνω γρι... ίσως άμα μπορούσες να μου δώσεις μία διαδρομή ? όσο για το winzip kai to winrar γνωρίζω οτι μπορώ να κόψω σε κομμάτια αλλά πάλι δεν γνωρίζω πως. άμα δώσει κάποιος μία διαδρομή, θα του είμαι ευγνώμων.[/quote'] Select to file pou theleis na kopseis me right click (ginete kokkino). Mata apo to Files-->Split . Otan ta metafereis sto skliro, ta enoneis me Files-->Combine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.