karib Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, όσοι έχουν wap σελίδες, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος να κερδίζουν χρήματα από όσους τις επισκέπτονται? (κάτι σαν το Imode αν δεν κάνω λαθος, όπου αν δεν κανω λαθος κερδιζει και ο κατοχος των σελιδων) Ή τα χρήματα από την περιήγηση τα παίρνει όλα η εταιρία κινητής τηλεφωνίας?
Godfath3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ποιός ασχολείται με το wap???Αλήθεια χρησιμοποιείται καθόλου η τεχνολογία?Γιαυτά που ρωτάς karib, σορυ, δεν ξέρω να απαντήσω!!!!
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Γιαυτά που ρωτάς karib, σορυ, δεν ξέρω να απαντήσω!!!! Προσπάθησες παντως και σε ευχαριστω! Οντως το wap δεν επιασε αλλα οταν θελω στα γρηγορα να τσεκαρο κατι απο στο internet απο το κινητο μου (πχ web mail μεσω wap2 που παιζει html σελιδες) τοτε ειναι οτι πρεπει.
mitsoskitsos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ο τρόπος είναι σχετική συμφωνία με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Αλλιώς θα πρέπει υπάρχει άλλος τρόπος για είσπραξη πχ δίνεις κωδικό με χρέωση σε πιστωτική κάρτα, αλλά δεν είναι εύχρηστο.
gherudos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 epeidh eixa polla wap sites ta kerdh epitugxanontai apo etairies pou prowthoun logos,ringtones,java games ktlp apla sto wap site sou vazeis ena banner apo autous ki esy tsimpas to pososto pou exete sumfwnhsei.
mjmj Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δεν βλεπω ομως την νεολαια να καθεται να ασχοληθει με wap και συναφη. Για να λεμε και την αληθεια, δεν ειναι και τοσο straightforward διαδικασια. Πχ, το sms, απλα το στελνεις. Δεν ρυθμιζεις τιποτε. Ενω εχω ακουσει πολλους να παραπονουνται για mms κυριως αλλα και για wap(λιγοτεροι) οτι κατι δεν ειναι καλα στις ρυθμισεις τους κλπ και δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν wap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.