Γηρυόνης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν παιδιά τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούσα μια ελληνική σειρά στο alpha που λέγεται "αχ και να ξερες". Δυστυχώς επειδή η σειρά ήτανε σε επανάληψη κόπηκε από το alpha και έβαλε στην ώρα της ένα τηλεπαιγνίδι με το Μικρούτσικο. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να τη βρω, θέλω πολύ να δω τί γίνεται στο τέλος. Ευχαριστώ για τυχόν πληροφορίες.
Mika Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 φοβαμαι οτι αντιβαινεις στους κανονες του φορουμ....
Γηρυόνης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Εννοείς ότι η ερώτησή μου δεν έχει σχέση με τον κινηματογράφο;
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Oxi oti den thaprepe na milas gia DivX seirwn afou apoti xerw den exei vgei akoma se nomimo DVD ase pou kainaxe kaneis nomimo antitypo se DivX den epitrepetai na to zhtas
paschalia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Αν αφαιρεσεις το ντιβξ μερος νομιζω οτι θα εισαι οκ μιας και απλα ζητας το τι εγινε στο τελος (ισως και κανω λαθος βεβαια)
Γηρυόνης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Εν τάξει, αναφράζω τότε για να είμαι "μέσα" στους κανόνες. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να αγοράσω με νόμιμο τρόπο τη σειρά σε οποιοδήποτε format (DIVX, DVD, Video) και από πού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.