aragorn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Εδώ και μερικές μέρες έχω ένα πρόβλημα σε ένα φορουμάκι που έχω φτιάξει. όταν πάω στη σελίδα του administration panel, στο δεξί frame βλέπω κανονικά αυτά που πρέπει να βλέπω (ποιος είναι online πχ), αλλά στο αριστερό frame που πρέπει νάναι το admin panel βγάζει ένα error όπως το παρακάτω: Fatal error: Cannot redeclare renumber_order() (previously declared in /usr/www/htdocs/***/admin/admin_forums.php:167) in /usr/www/htdocs/***/admin/index.php on line 63 Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ. edit: Ξέχασα να πω ότι κατά τα άλλα το φόρουμ λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η έκδοση που τρέχει είναι η 2.0.6. Σκέφτηκα να κάνω upgrade στην τελευταία, αλλά επειδή υπάρχει αυτό το πρόβλημα φοβάμαι μήπως αντί να το λύσει το κάνει χειρότερο.
Maniakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 1. Κάνε paste το error στο google 2. re-upload το file που έχει το πρόβλημα
dtomgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 an exeis perasei kapio hack , tsekare an to exeis kanei swsta.....
aragorn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Τελικά κατάφερα να λύσω το πρόβλημα χρησιμοποιώντας κάτι που όλες τις προηγούμενες μέρες δεν το είχα σκεφτεί. Αντικατέστησα στο function του admin_forums.php το όνομα renumber_order με renumber_morder. Πρακτικά δηλαδή του άλλαξα το όνομα, οπότε υποθέτω ότι δεν το καλεί πια. Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα επιλύθηκε, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Maniakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 ....δηλαδή έφτιαξες κάτι με το να χαλάσεις μάλλον κάτι άλλο χωρίς να το ξέρεις ακόμα ! Η function προφανώς υπάρχει για κάποιο λόγο. Διάβασε τουλάχιστον τον κώδικα να δείς τι άλλαξες γιατί θα αντιμετωπίσεις άλλα προβλήματα μάλλον.
aragorn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ασφαλώς! Απλώς έχω την εντύπωση ότι αυτό που χάλασα ήταν ένα από τα modifications που είχα βάλει παλαιότερα, το οποίο και να μην παίζει δε με πολυνοιάζει, σε σχέση βέβαια με το να μη μπορώ να δουλέψω το admin panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.