Dr_73 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Φίλε Dr_73 έχεις δοκιμάσει να παίξεις online;Αναφέρομαι και στα αντίγραφα αλλά και στα γνήσια δισκάκια. Μήπως σε κόβει όταν αναγνωρίζει το τσιπάκι; On-line με ps2 δεν έχω παίξει, ούτε έχω ασχοληθεί. Δεν ξέρω τίποτε γι'αυτό. Για τα NTSC παιχνίδια να προσθέσω ότι η τηλεόρασή που έχω τώρα το PS2 , αν και παλιά , πρέπει να έχει NTSC , γι'αυτό μου παίζουν όλα χωρίς προβλήματα. Κάτι άλλο. Σήμερα στο fnac στο mall είδα το PS2 στα ... 89? ... Νομίζω ότι με τέτοια βιβλιοθήκη, αξίζει να πάρουμε όλοι από ένα. Εγώ αν και φανατικός pc-άκιας το φχαριστήθηκα πολύ.
mtaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Παιδιά στην Θεσσαλονίκη κάποιο κατάστημα για να τσιπάρω το ps2 Slim μου; Απλά θέλω να παίζω αντεγραμμένα παιχνίδια ούτε DVD ταινίες ούτε τίποτα. Με software δεν γίνεται τίποτα. Boot από DVD ή USB κλπ... Ευχαριστώ.
jim_shooter Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά μια ερώτηση να σας κάνω ? Τι διαφορά υπάρχουν το πως το λένε το mesiah με το matrix(και τα 2 τσιπάκια είναι όπως ξέρω.) Ποιότητα..?τιμή...? τι ρε παιδιά ? Όταν ήμουνα με τσιπάκι(πριν από 5 χρόνια που ήμουνα και μάπας)δεν ήξερα τι σόι τσιπάκι ήταν και με τον καιρό τα περισσότερα παιχνίδια δεν μου έπαιζαν !
gherudos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά μια ερώτηση να σας κάνω ?Τι διαφορά υπάρχουν το πως το λένε το mesiah με το matrix(και τα 2 τσιπάκια είναι όπως ξέρω.) Ποιότητα..?τιμή...? τι ρε παιδιά ? Όταν ήμουνα με τσιπάκι(πριν από 5 χρόνια που ήμουνα και μάπας)δεν ήξερα τι σόι τσιπάκι ήταν και με τον καιρό τα περισσότερα παιχνίδια δεν μου έπαιζαν ! Ξέχασες τον κωδικό σου katsikoula;Η αποφάσισες να αλλάξεις nick;
modguru Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 παντως οποιος ενδιαφερετε για τσιπαρισμα ps2 και ειναι αθηνα με 35 ευρω τα τοποθετω εγω .
greenpeace933 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδιά έχω ήδη ξεκινήσει thread με ανάλογο πρόβλημα, μπορει κάποιος να μου προτείνει μαγαζιά με κόστος chip-εγκατάστασης, διεύθυνση, περιοχή και τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη καθώς και εντυπώσεις; Αν τυχόν απαγορεύονται οι διαφημίσεις παρακαλώ στείλτε σε pm. Το thread με το πρόβλημα μου, http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311258 Ευχαριστώ πολύ
AnastKant Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΩ ΤΟ XBOX ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.????? ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ...ΚΑΠΟΙΟΣΣΣΣΣ.??????????????????
SOADNICK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΩ ΤΟ XBOX ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.????? ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ...ΚΑΠΟΙΟΣΣΣΣΣ.?????????????????? Το post ειναι του 2006... λογικα αναφερονται στο xbox ενω εσυ στο xbox 360 χωρις ομως να ειμαι απολυτα σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις