karib Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Σκεφτομαι να αγορασω μια 17αρα tft. Προσανατολιζομαι σε http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168216 απλα επειδη θελω η οθονη να εχει 0 καμενα Pixels. Επιπλεον η τιμη ειναι πολυ οικονομικη. Θελω να την χρησιμοποιω και για εφαρμογες γραφειου αλλα και παιχνιδια. Ποια ειναι η γνωμη σας? Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο εφαμιλλο με 0 καμενα Pixel και φτηνο?
telikiasmenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Για τα χρήματα που ζητάει είναι μια απο τις καλύτερες αγορές. Την έχω αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία με εγγύηση 0 pixel. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος! Καλές αγορές!!!
drm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Sony - Samsung - AOC δεν δίνουν 0 pixels .... Και εγώ από όσο ξέρω καμία άλλη δεν δίνει 0 pixels.
ksessalonikios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 στο τελευταίο pc magazine που εχει συγκριτικο για 17αρες tft στα στοιχεια που δινει για καθε μοντελο,γραφει οτι εκτος απο την lg και οι benq-eizo και philips δινουν εγγύηση απο το πρωτο ελαττωματικο pixel,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει γιατι δεν το ειχα ξανακουσει
nio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 pare kai ena til edo: 2106002058. Zita kai mila mono me ton 8odori. me kanenan allo. a\pes tou oti me stelnei o giannis. 8a katalavei!!!
karib Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 pare kai ena til edo: 2106002058. Zita kai mila mono me ton 8odori. me kanenan allo. a\pes tou oti me stelnei o giannis. 8a katalavei!!! Στο e-shop ειναι αυτο το τηλεφωνο ή σε κάποιο αλλο καταστημα?
nio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 se allo katastima, alla 8a exeis mia ypey8ini apantisi gia to poies etairies exoun zero pixel eggiisi, kai an tou peis apo ton gianni, 8a exeis kai kali timi!!!
MadSurfer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Xtypa thn, prosopika thn exw 8-9 mhnes kai eimai apolyta eyxaristhmenos einai apsogi kai episis isxyei kai h eggyisi apo to proto kameno pixel :wink:
karib Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 se allo katastima, alla 8a exeis mia ypey8ini apantisi gia to poies etairies exoun zero pixel eggiisi, kai an tou peis apo ton gianni, 8a exeis kai kali timi!!! Thanks φιλε μου! MadSurfer μετα τα θετικα σχολια ολων σας πειστηκα.
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μια κι έχει ανοίξει το topic...λέει τίποτε η LG 19" ή 18" ή 20" Καλά κουφάθηκα...3 χρόνια On site
skevo_kos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Καλά κουφάθηκα...3 χρόνια On site Pe paidia, ligo asxeto me to thema, alla ti einai ayto poy paizei twra telutaia me egguiseis on-site? Einai kaluteres?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Εσυ τι λες φιλε μου δεν ειναι καλυτερα οταν σου χαλαει κατι να ερχονται να το παιρνουν απο το σπιτι σου?
freakystyley Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 cool! pote den Hxera ti sHmaine o oros on-site!!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.