Προς το περιεχόμενο

Lg tft οθόνη: αξίζει να την αγοράσω?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω μια 17αρα tft.

Προσανατολιζομαι σε

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168216

απλα επειδη θελω η οθονη να εχει 0 καμενα Pixels.

Επιπλεον η τιμη ειναι πολυ οικονομικη.

Θελω να την χρησιμοποιω και για εφαρμογες γραφειου αλλα και παιχνιδια.

Ποια ειναι η γνωμη σας? Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο εφαμιλλο με 0 καμενα Pixel και φτηνο?

Δημοσ.

Για τα χρήματα που ζητάει είναι μια απο τις καλύτερες αγορές. Την έχω αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία με εγγύηση 0 pixel. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος!

Καλές αγορές!!! :D

Δημοσ.

Sony - Samsung - AOC δεν δίνουν 0 pixels .... Και εγώ από όσο ξέρω καμία άλλη δεν δίνει 0 pixels.

Δημοσ.

στο τελευταίο pc magazine που εχει συγκριτικο για 17αρες tft στα στοιχεια που δινει για καθε μοντελο,γραφει οτι εκτος απο την lg και οι benq-eizo και philips δινουν εγγύηση απο το πρωτο ελαττωματικο pixel,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει γιατι δεν το ειχα ξανακουσει

Δημοσ.

pare kai ena til edo: 2106002058. Zita kai mila mono me ton 8odori. me kanenan allo. a\pes tou oti me stelnei o giannis. 8a katalavei!!!

Στο e-shop ειναι αυτο το τηλεφωνο ή σε κάποιο αλλο καταστημα?

Δημοσ.

se allo katastima, alla 8a exeis mia ypey8ini apantisi gia to poies etairies exoun zero pixel eggiisi, kai an tou peis apo ton gianni, 8a exeis kai kali timi!!!

Δημοσ.

se allo katastima, alla 8a exeis mia ypey8ini apantisi gia to poies etairies exoun zero pixel eggiisi, kai an tou peis apo ton gianni, 8a exeis kai kali timi!!!

Thanks φιλε μου!

MadSurfer μετα τα θετικα σχολια ολων σας πειστηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...