Προς το περιεχόμενο

kalodio dia syndesh 2 pc!!

strong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι...αλλά δες αν μία από τις κάρτες σου μπορεί να κάνει detect τι καλώδιο συνδέεις πάνω της. Οι καινούργιες δεν χρειάζονται cross καλώδιο καθώς το κάνουν αυτόματα μόνες τους! Οπότε απλά βάλε στην ίδια σειρά τα καλώδια και αν έχεις καινούργιες (των τελευταίων 2 ετών ίσως και παραπάνω) κάρτες δικτύου θα σου δουλέψει μόνο του.

Δημοσ.
Οι καινούργιες δεν χρειάζονται cross καλώδιο καθώς το κάνουν αυτόματα μόνες τους!

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω...

Παρ' όλα αυτά πάρτε και το καλώδιο...

CrossOver+Cable+for+LAN.JPG

Δημοσ.

Φίλε Highlander δουλεύει με κάρτα που είχε chipset Realtec 8139C και κάποια onbard της VIA που έχω δοκιμάσει. Επίσης σε ότι laptop έχω δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο, δουλεύει. Στο negotiation βλέπει οτι το καλώδιο είναι κανονικό και η κάρτα εσωτεριά κάνει μόντα και κάνει το cross. Αλλά για καλό και για κακό καλύτερα είναι να βλέπει κανείς η κάρτα υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα ενώ το η κάρτα με το 8139C μου είχε κάνει τη σύνδεση επιτυχώς, μιά άλλη κάρτα που χα με 8139D δεν μπορούσε να το κάνει και ήθελε cross καλώδιο!

:shock:

Δημοσ.
eyxaristw poly re pedes!!

aa kai kati akoma! xreiazete na toys valw kapia ip?h tpt alla stoixeia??

Αν θέλεις share Internet, Βάλε σε αυτόν που χει το Internet 192.168.0.1 και στον άλλο automatic

Αν όχι...κανονικά δουλεύει και με τα automatic. Αν δε δουλέψει δώσε στον ένα 192.168.0.1 και στον άλλο 192.168.0.2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...