^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Άν δεν πάλευαν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου , όλη η ανθρωπότητα θα μιλούσε ελληνικά . Πάντως τώρα αγγλικά μιλάει η ανθροπώτητα Συμφωνώ με epote, εδώ μιλάμε για την ταινία μην το κάνουμε τηλεάστυ
psilos2000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν είδα και εγώ την ταινία σήμερα... Διάβασα κ to posts σας εδω... Δεν ξέρω τι να πρώτο σχολιάσω, ας αρχίσω με την junior version του μέγα Αλέξανδρου η μήπως του harry poter 4 ????-= Έλεος=-.Αυτό το παιδί θα γινόταν ο μεγαλύτερος ηγέτης που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα? Εγω μάλλον τον βλέπω για καρπαζοεισπράκτορα στο διάλλειμα του σχολείου του, η καλύτερα να αναρωτιέται γιατι ολοι οι άλλοι παίζουν μπασκετ κ ποδόσφαιρό (αυτά τα βάρβαρα αθλήματα με τους ιδρωμένους άντρες) κ αυτός κάνει παρέα με τα κορίτσια της γειτονίας του..-=Έλεος=- Angelina.....Η προφορά της καταπληκτική, καθαρίστρια λαθρομετανάστης κ πάνω...(εχώ κ καλύτερα επιχειρήματα απο αυτο αλλα τώρα με την angelina θα ασχολούμαι ?! μην τρελαθώ!)-=Έλεος=- Collin..αυτό το ιερό τέρας της υποκριτικής, μετα το phone-booth...Alexandros...κ ακόμα καλύτερα ο oliver stoon τον είχε στα υπόψη πριν γίνει γνωστός..για φαντάσου...-=Ελεος=- Gay/Trans/Amfi/Bi κ ότι άλλο χαρακτηρισμό εσείς θέλετε (δεν σας χαλάω χατίρι) Πιστεύω βοήθησαν τρομερά στην πλοκή, και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του Αλέξανδρου όλες αυτές οι υψηλού αισθητικής σεκανς με διαλόγους κ βλέμματα τύπου The girl next door....!!-=Ελεος=- Τελειώνοντας να πω οτι δεν με ενδιαφέρει τόσο πως δεν θα παρεξηγήσουν 1 εκατομμύριο Έλληνες θεατές (με στοιχειώδη νοημοσύνη κ ιστορική γνώση)αυτή την "τέχνη" όπως πολύ σωστα υπερασπίζεστε μερικοί εδωμέσα .Αλλά πως θα την αφομοιώσουν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν ήξερα πως ο αυτοσκοπός της "τέχνης" είναι τα box-office-buisness...μωρε μπράβο τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα...
epote Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 ποια χαρακτηριστικα θα πρεπει να εχει ενα παιδι που θα γινει μεγαλος ηγετης? Και πως ξερεις εσυ την παιδικη ηλικια του αλεξανδρου. Και τελος, που στο καλο ειδες οτι ηταν καρπαζοεισπρακτορας?! ενω το να μιλουσε με καθαρια οξφορδιανη προφωρα ειναι τοσο πιο κοντα στην πραγματικη αρχαια ελληνικη ε? ο farell δεν ειναι κακος ηθοποιος, υπαρχουν και καλυτεροι φυσικα αλλα εχει παιξει αξιοπρεπεις ρολους
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 εχώ κ καλύτερα επιχειρήματα απο αυτο αλλα τώρα με την angelina θα ασχολούμαι ?! μην τρελαθώ... Liga me tin ANgelina min ginoume apo dyo Ravaniemi AgioVasilides
psilos2000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Εντάξει τελικά οσο περνάει η ώρα.....εξοργίζομαι!!! Μα είναι δυνατόν να ασχολείστε όλοι με το πόσο πιστή ήταν η μεταφορά του τάδε κόμικ της marvel (ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ?!?!?) Κ του δείνα βιβλίου --βλέπε LOTR Και να ισοπεδώνετε τα πάντα ή έστω να αδιαφορείτε, υπό την εύκολη κ βολική σκέψη ότι εδώ μιλάμε για "τέχνη", για την μεταφορά της Ιστορίας μας?!?!?!!?!? Για ξυπνήστε κύριοι,εδώ δεν μιλάμε για τον SuperDuperMan 3 αλλα για τον Αλέξανδρο... Επίσης για να σας μιλήσει κάποιος πρέπει να έζησε εκείνη την εποχή για να έχει άποψη ή τουλάχιστον 2-3 μεταπτυχιακά στο θέμα. Σωωωωωπππππαααα ! Είδαμε κ ο καθηγητής που τους συμβούλεψε....δεν ζήτησε πληρωμή (από αυτό το αφιλοκερδές και φιλανθρωπικό έργο τέχνης) αλλά να καβαλήσει ένα άλογο στην ταινία...Ε Λ Ε Ο Σ One gay to rule them all ......μην απορήσουν μερικοί φέτος στις διακοπές όταν θα τους πλησιάσουν τουρίστες κλείνοντας τους το μάτι κ λέγοντας με ιδιαίτερο τρόπο "Alexander the great......."
Cristina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 One gay to rule them all ......μην απορήσουν μερικοί φέτος στις διακοπές όταν θα τους πλησιάσουν τουρίστες κλείνοντας τους το μάτι κ λέγοντας με ιδιαίτερο τρόπο "Alexander the great......." Νικόλα μου, αδίκως χτυπιέσαι.
-nick- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 lol... pali kala pou den ton parousiazoun kai skopiano... btw i omofylofilia sthn arxaioellada den eixe kamia sxesh me thn shmerinh, kai epomenos den mporoume na kanoume tautiseis ...
predator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 egw pantws eida tin tainia kai den mporw na pw oti ton edei3e gay ton alexandro. ayto pou edeixe einai mia antriki filia kai tipota pio pera. olo to fuzz gia to gayiliki egine pisteyw gia logous marketing wste na poulhsei h tainia. ws gnwstwn h kalyterh diafimisi einai h disfimisi (blepe irreversible l.x.) sto epi tis tainias twra de me en8ousiase kai to basikotero kolima mou einai oti i tainia einai stimeni ws afigisi, ws dokimanter. 8a protimousa anti na afigeitai kapoios tin tainia na yparxei roi kai na zoume ta gegonota sa na simbainoun ekeini tin stigmi. episis den eixe tin megaleiotita (sok kai deos?) mias toso akribis paragwghs. akoma kai i 2 maxes tis tainias fanikan poly ftiniarikes apo oles tis apopseis. to mono 8etiko sti tainia itan oi e3aisies erminies. kata ta alla apogoiteytika para poly apo ton oliver kai ton alexandro tou!
epote Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Εντάξει τελικά οσο περνάει η ώρα.....εξοργίζομαι!!! οπα σιγα ενταξι, αμα ειναι να εξοργιζεσαι να δωσουμε λεφτα στο stone να κανει τη ταινια οπως πρεπει ρε αδερφε γιατι πραγματικα ο θυμος σου θα ειναι....χμμμ....εκεινο το συναισθημα στη βαση του λαιμου σου, σαν ενα μπαλονι που προσπαθει να βγει εξω αλλα δεν το αφηνεις και σε πνιγει, ξερεις τι ειναι αυτο? ΕΛΕΟΣ στο τετραγωνο! Επίσης για να σας μιλήσει κάποιος πρέπει να έζησε εκείνη την εποχή για να έχει άποψη ή τουλάχιστον 2-3 μεταπτυχιακά στο θέμα φανταζομαι εσυ ξερεις πως εγιναν τα πραγματα οποτε ενταξι, εχεις δικιο το βουλωνουμε ερε βουρδουλιες που θεμε...και καλα ο αλεξανδρος ειχε τα @@ και τα αποδεικτηκα στοιχεια για να εχει ενα εγω απο δω μεχρι το φεγγαρι, εμεις? psile2000 τελικα καταλαβα τι εννοεις. Ειναι προφανες οτι η ταινια ειναι μια προπαγανδα με στοχο να σπιλωσει τον ελληνισμο και να υποδαυλισει κοινονοικοπολιτικες μεταπτοσεις που θα οδηγησουν στον εκθρονισμο της ελλαδας απο τη θεση ισχυος που εχει τοσο στα γεωπολιτικα οσο και στα κοινονικα δρομενα τουτου του πλανητη. Για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι στη πραγματικοτητα ειμαστε ο εκλεκτος λαος αλλα οι υπογηηνοι (γιατι περι τετοιου προκειται ο κυριος stone) χρησημοποιοντας τις πυλες πρασινης μαζας υπονομευουν την πραγματικη, γνησια, δοξασμενη και λατρευτη ιστορια μας που ως αλλο αστρο της βυθλεεμ μας εξυψωνει στη θεωση! psilos2000 wrote: One gay to rule them all ......μην απορήσουν μερικοί φέτος στις διακοπές όταν θα τους πλησιάσουν τουρίστες κλείνοντας τους το μάτι κ λέγοντας με ιδιαίτερο τρόπο "Alexander the great......." Laughing Laughing Laughing Νικόλα μου, αδίκως χτυπιέσαι. ο πεινασμενος καρβελια....
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 epote, les malakies,akou ypogiinoi,afou einai fanero oti einai...vriil
hurin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Πιάσατε τα άκρα και τσακώνεστε άνευ λόγου . Φόρουμ (Αγορά) χωρίς διαφωνίες δεν μπορεί να υπάρξει . Συνιστώ ψυχραιμία πριν σας μπανάρω όλους εδω μέσα (γ@μω τα Ελληνικά μου)
psilos2000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Για να καταλάβετε ακόμα και ο oliver stone ζήτησε συγνώμη... Όσο για το μύνημα σου epote εκτός τόπου κ χρόνου Εγώ αναρωτήθηκα πως μπορούν μερικοί απο έσας να ασχολούνται με ένα σωρό άσχετα πράγματα και να μην τους ενδιαφέρει η ιστορία τους...φυσικά πολύ άγαρμπα απέφυγες να το απαντήσεις κ εστίασες στο πουθενά, λες και εγώ μίλησα ή άφησα να εννοηθεί κάτι σχετικό με όλες αυτές τις αερολογίες(sik) που έγραψες. Συγχαρητήρια είσαι και moderator, τι να περιμένει κανείς από τους υπόλοιπους δηλαδή..
epote Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 πισω απο τα πληκτρολογια πολλα λεγονται.... :roll:
psilos2000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Φίλε πισω απο το ίδιο πληκτρολόγιο που είσαι και εσύ ειμαι και εγώ και όλοι οι άλλοι εδωμέσα... Ελπίζω μην εννοείς τιποτε άλλο κ αρχίζω απο τώρα να τρώω τον μπερέ μου... P.S : Είχανε να μου λογοκρίνουν post εδωμέσα απο τοτε που είχα ξεμπροστιασει το "διπλο" insomnia....
theobabis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Εγώ αναρωτήθηκα πως μπορούν μερικοί απο έσας να ασχολούνται με ένα σωρό άσχετα πράγματα και να μην τους ενδιαφέρει η ιστορία τους... Ισως γιατι πολυ απλα καποιοι απο μας δε το θεωρουν ιστορια μας, αλλα απλα ιστορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.