doc1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά υπάρχει καμιά ασυμβατότητα του νέου Ghost9 με τα winXP SP2?... To είχα εγκαταστήσει τόσο ως ανεξάρτητη εφαρμογή, όσο και απ' το Systemworks2005 premium (που περιλαμβάνει και το Ghost9) Αμέσως όμως μετά την εγκατάσταση και το restart μπλε οθόνη και "άγρια" επανεκκίνηση... Σήμερα δοκίμασα να το βάλω σε νέα καθαρή εγκατάσταση των winXP Sp2. Δούλεψε μεν αλλά όταν πήγαινα να κλείσω τον υπολογιστή κολλούσε ή έκανε restart αντί να κλείσει... Μόλις έβγαλα το Ghost όλα μέλι γάλα... Υπότίθεται ότι ο Norton είναι για να διορθώνει το σύστημά μας και όχι να μας το ξεσκίζει... Αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση όλου του λειτουργικού απ' την αρχή, επειδή δεν είναι άξιοι να βγάλουν ένα σωστό πρόγραμμα... Κι αν ήταν κι ένας άπειρος χρήστης με καινούριο υπολογιστή και έβαζε το Norton θα πίστευε ότι έχει και κανένα εξάρτημα hardware χαλασμένο... (όπως πχ τη ram) Σε σας δουλεύει ok?
Godfath3r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Και λόγω του SP2 να μήν δουλεύει πάλι της Microsoft πρόβλημα είναι και όχι της Symantec...Εξάλλου είδες πόσο μεγάλη ήταν η λίστα των προγραμμάτων που είχαν προβλήματα με το SP2...(αν δεν είδες πήγαινε μια βόλτα απο http://www.microsoft.com)
doc1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ναι αλλά πώς εξηγείται το ghost απ' το Systemworks2004 να δουλεύει κανονικά με τα winXP sp2 και το νέο Ghost9 να μου κάνει τόσο σοβαρό conflict? Υποτίθεται ότι βγήκε ΜΕΤΑ τα SP2 το νέο ghost9, άρα έπρεπε η Symantec να έχει τεστάρει ότι δουλεύει σωστά στο νέο λειτουργικό...
wert Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Tο ghost 9 δεν το δοκίμασα ευτηχός. Εχω δοκιμάσει όμως το Acronis True Image 8.0 και δουλεύει άψογα και με SP2. Και φυσικά κάνει την ίδια δουλειά και ίσως ακόμα καλύτερα. :wink: Μέχρι λοιπόν να βρείς τι φταίει με το ghost 9 ρίξε μια δοκιμή στο acronis και θα ξεχάσεις την πίκρα σου με το ghost και το ίδιο το ghost 9 μάλλον.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μονο το οτι το acronis κανει back up χωρις boot(το ghost 8 δεν το εκανε,δεν ξερω για το 9)το λατρευω!Το συνιστω και γω,πολυ καλο!
gv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 exete kanei kanena dokimastiko restore ? exo diavasei gia arketa provlimata sto restore tou acronis ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Backup εχω παρει και μετα δυο προγραμματα χωρις προβλημα και με το sp2.Restore ...δεν εχω δοκιμασει ακομα....Το πλεονεκτημα του ghost9 ειναι οτι γραφει μεσα απο τα win και σε dvdrw που δεν το κανει το Arconis. :oops: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.