ThundeR_21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Είμαι κάτοχος ενός HP Pavilion zx5000 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το combo drive του, δεν μπορώ να γράψω με τίποτα δισκάκια DVD -R (any label). Το drive μου είναι το LG GCA 4040N. Με δισκάκια DVD +R δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μήπως υπάρχει κανένα firmware upgrade για το συγκεκριμένο μοντέλο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
manik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Το συγκεκριμένο drive δεν γράφει -R -RW μόνο +R +RW. Επίσης δεν υπάρχουν updates για το firmware του. Sorry
koutibasp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Είμαι κάτοχος ενός HP Pavilion zx5000 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το combo drive του' date=' δεν μπορώ να γράψω με τίποτα δισκάκια DVD -R (any label). Το drive μου είναι το LG GCA 4040N. Με δισκάκια DVD +R δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μήπως υπάρχει κανένα firmware upgrade για το συγκεκριμένο μοντέλο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας[/quote'] Δες μηπως μπορέσεις να κάνεις κάτι εδώ: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1931
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.