stokianos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους, ποιά προγράμματα προτείνετε για DVD authoring, που να υποστηρίζουν AC3, Chapters, Subtitles σε ένα απλό πακέτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 tmgenc dvd author 1.6 einai to poio eukolo kai me ac3 kai me chapters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Pinnacle Studio series Adobe Premiere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 tmgenc dvd author 1.6 einai to poio eukolo kai me ac3 kai me chapters Αλλά χωρίς subtitles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stokianos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Το έχω δοκιμάσει το DVD author 1.6, αλλά μου κολάει. Όταν βάλω όλα τα settings και πατήσω εκκίνηση, κρασάρει και κλείνει. Πάντως όντως φαίνεται απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 aplo paketo mono gia authoring(oxi menus ap'oti ksero) pou ipostirizei kai subtitles einai to ifoedit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Για encoding σε mpeg τι προτεινετε? με το TMPGenc θελει 7 ωρες και μου φαινεται παρα πολυ για τον 2800+ που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 exeis dokimasei cinema craft encoder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Ναι αλλα πολυ λιτος μου φαινεται.Καμια σχεση με TMPGEnc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 poli litos alla para poli dinato. to oti exei lito interface den simainei oti einai kai kakos encoder. giati auto einai to cce. encoder kai oxi video software. mporeis na to xrisimopoiiseis kai se alla progs(vlepe maestro,filmmachine kai ifoedit an thimamai kala) gia na kaneis encoding to video sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.