RedKostas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους! Χρησιμοποιώ αρκετά συχνά την address bar της taskbar των XP. Κάθε φορά όμως που γράφω ένα url ανοίγει ο MYIE2, και όχι ο Mozilla Firefox, τον οποίο έχω ως default browser (παρεπιπτόντως, ο Firefox είναι απίστευτος...!!!) Ξέρει κάποιος πώς (και αν) λύνεται αυτό? Ευχαριστώ
migel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα. Υπάρχει το Default Browser ( 15,5kb ) με το οποίο ορίζεις όποιον Brοwser θέλεις εσύ ( παρεπιπτόντως , πιστεύω οτι ο Maxthon ( ΜΥΙΕ2 ) δεν συγκρίνεται με τον Mozilla , είναι σαφώς καλύτερος . Φιλικά πάντα .
RedKostas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξέρω αν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά ο MYIE2 δεν είναι απλώς ενα εναλλακτικό shell του ΙΕ? Όπως και να έχει πάντως, μου φαίνεται αρκετά πιο ελαφρύς και πολύ πιο γρήγορος, ειδικά στο άνοιγμα σελίδων τις οποίες επισκέπτομαι τακτικά. Επίσης, δεν γεμίζει η οθόνη σου και με άχρηστα κουμπάκια, των οποίων τις λειτουργίες δεν πρόκεται να χρειαστείς ποτέ... Anyway, ευχαριστώ πολύ για το προγραμματάκι.
RedKostas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασα το DefaultBrowser, αλλά τίποτα... Δοκίμασα να αλλάξω τον default browser και από το Set Program Access and Defaults (Control Panel---> Add/ Remove Programs) και πάλι τζίφος... Καμιά άλλη ιδέα?
migel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά ο MYIE2 δεν είναι απλώς ενα εναλλακτικό shell του ΙΕ? Δεν κάνεις λάθος. Δοκίμασα το DefaultBrowser, αλλά τίποτα... Κατέβασε τον καινούριο DefaultBrowser v1.1 , υποστηρίζει Μozilla . This utility DefaultBrowser allows you set the default web browser for your user profile in Windows XP, without affecting the other users. By default, the user interface in Windows XP does not provide an option for setting the default browser for each user. One setting affects all the users. For those who wish to have their favorite web browser as the user profile default, you may try this utility. The browsers you see in the Preset Configuration are tested and working flawlessly as user defaults. Version 1.1 - (Sep 24, 2004) - Added support for Mozilla Firefox browser.
RedKostas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασα και την καινούρια έκδοση, αλλά τίποτα και πάλι; Μήπως υπάρχει καμιά πολύ "ειδική" ρύθμιση μέσα από τα Windows? Έψαξα πάντως και δεν βρήκα κάτι σχετικό...
RedKostas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Καλή η ιδέα του wizard, αλλά τζίφος. Τελικά, νομίζω ότι βρήκα μια λύση: Από το Control Panel-->Add / remove Programs-->Set programm access and defaults πρέπει αφενός να ορίσεις τον Firefox ως default browser, αφετέρου να αποκλείσεις την πρόσβαση στους άλλους browser της λίστας... Και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύνεται. Υψηλή τεχνολογία έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.