Προς το περιεχόμενο

Απίθανο πρόβλημα με Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
migel' date=' το κατέβασα,το έτρεξα και όλα ok.

Τράβηξα back-up και με τον τρόπο του [b']wizard[/b], αλλά και απο το Registry Compactor ,ετσι για να βρίσκονται.Ποτέ δεν ξέρεις.

Παρακαλώ :) .

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κι εμένα στο Autocad το έκανε. Χθες ρν τω μεταξύ πήγα να βάλω το Autcad 2002 σε 350άρι και κόλλησε στο ττέλος της εγκατάστασης. Το πρόγραμμα δεν ανοιγε, ούτε όμως μπορούσα να κάνω uninstall. Τι να κάνω;

Δημοσ.
yannis27gr έγραψε:

Δέν ξέρω τι μπορεί να φταίει , αλλά εάν θέλεις κατέβασε το Your Uninstaller 2004 Pro.....

Ελπίζω να σε βοήθησα .

Οντως η καλυτερη επιλογη που εχεις να κανεις..

ΟΧΙ! ΜΑΚΡΥΑ!! ειναι το χειροτερο προβλημα και σβηνει εκτος απο τα προγραμματα και αρχεια των windows... για εμενα το καλυτερο ειναι το ενσωματομενο των tune up utilities 2004..

Δημοσ.
ΟΧΙ! ΜΑΚΡΥΑ!! ειναι το χειροτερο προβλημα και σβηνει εκτος απο τα προγραμματα και αρχεια των windows...
Η πρώτη φορά που ακούω τέτοια άποψη για αυτό το proggie. Θες να μας πεις πως κατέληξες σε αυτά τα συμπεράσματα;

/sc

Δημοσ.
yannis27gr έγραψε:

Δέν ξέρω τι μπορεί να φταίει ' date=' αλλά εάν θέλεις κατέβασε το Your Uninstaller 2004 Pro.....

Ελπίζω να σε βοήθησα .[/quote']

Οντως η καλυτερη επιλογη που εχεις να κανεις..

ΟΧΙ! ΜΑΚΡΥΑ!! ειναι το χειροτερο προβλημα και σβηνει εκτος απο τα προγραμματα και αρχεια των windows... για εμενα το καλυτερο ειναι το ενσωματομενο των tune up utilities 2004..

Καλησπέρα .

Θα ήθελα και εγώ να μάθω τι προβλήματα σου δημιουργεί το Your Uninstaller 2004 Pro .

P.S. Το δουλεύω γύρω στα δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

σε ορισμενα προγραμματα οταν σου λεει οτι για να σβηστει εντελως το προγραμμα πρεπει να σβησει και ορισμενουν αλους φακελους/αρχεια επιλεγει ολο των φακελο των program files..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...