Panahs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Από την αρχή είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση του Winfast PVR στο σύστημά μου, παρότι η κάρτα δουλεύει άψογα. Τελικά όμως κατάφερα και το έβαλα. Πρόσφατα όμως έκανα το λάθος να αλλάξω drivers με κάτι ανεπίσημους που είχα βρει εδώ στο insomnia. Το PVR όμως σταμάτησε να δουλεύει καθώς και το ραδιόφωνο. Αφού έβγαλα τους drivers αυτούς και επέστρεψα στους κανονικούς (χειροκίνητα) δεν φάνηκε να αλλάζει τίποτα και το PVR μου βγάζει : "Cannot find any video capture device." και από κάτω "FF06107D&REV_11." Και το FM: "FM Radio Device not found!" και από κάτω: "<EC: 80010007>'" Το Dscaler δουλεύει κανονικότατα οπότε δεν θα με ένοιαζε αφού είναι ψιλο.. για τον π... το PVR, όμως καλώς κακώς δεν έχω άλλο πρόγραμμα να γράφει video τόσο καλά και δεν μπορώ να ακούσω ράδιο! Ξέρει κανείς τίποτα να βοηθήσει με τα κωλο- προγράμματα της Leadtek??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 oi btwdmdrivers (aytoi oi generic pou ebales) exoune sto setup tous mia epilogi pou leei "uninstall any previous drivers associated with the Bt8xx hardware".tre3e ayto to "cleaner" kai 8a ka8ariseis oti drivers exeis kai den exeis sto skliro sou , episimous,anepisimous , de 8a meinei lepi. kane reboot kai perase pali tous drivers tis winfast kai eisai ok! PS: pantws uparxoun poly kalytera programmata apo to winfast PVR, opws p.x. to iuvcr. gia rixtou mia matia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά πάλι τίποτα. Όσο για το IUVCR, το έχω και αυτό και δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σωστα, είναι πολύ δύσκολο. Οποιαδήποτε βοήθεια για οποιοδήποτε πρόγραμμα ώστε να μπορώ να γράφω video και να παίζει πάλι ράδιο, δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 mpes sti registry kai sbise ola ta keys sxetika me ti tv-tuner sou. episis kantin uninstall apo device manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.