georgepetrou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Όταν κάνω backup στα CD μουσικής που έχω, χρησιμοποιώ το Audiograbber. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μου είχε δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, παρότι το είχα χρησιμοποιήσει για διάφορα CD, πολλά από τα οποία θεωρητικά δεν αντιγράφονταν εύκολα. Όμως χτες σε ένα ελληνικό CD μου κόλλαγε! Παρότι έβλεπε τα κομμάτια κανονικά, όταν έκανα clik στο grab δεν μπορούσε να ξεκινήσει με τίποτα, και μετά από λίγη ώρα μου έβγαζε το μύνημα "ASPI error"... Tι μπορεί να συμβαίνει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Κατεβασε και εγκατεστησε απο εδω το forceaspi..Ισως να φταιει ο aspi driver και μια επανεγκατασταση του να βοηθησει Δοκιμασε αυτο για να δεις αν ειναι εγκατεστημενος σωστα o aspi driver στο pc σου
georgepetrou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Thanks Gi0, θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα και θα σου πω τι έγινε τελικά! Το δεύτερο link πού μου έδωσες δεν δουλεύει...
georgepetrou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ok, κατέβασα και τον ASPI checker! Άντε να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.