λ² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 με πήρε τηλ ένας ευγενέστατος κύριος και με λίγα λόγια μου ζητούσε να τους βοηθήσω σε μία έρευνα που θα διαρκέσει 3 μήνες και σε 35 χώρες.η οποία έρευνα θα έχει ως θέμα τα ταχυδρομία. και εγώ τι θα κάνω ? απλά θα παραλαμβάνω 2-3 γράμματα(άδεια) τον μήνα και θα μπαίνω στο ίντερνετ και θα δίνω αναφορά πότε μου ήρθε, ώστε να δουν για την καθυστέρηση και έτσι.. κάθε μήνα θα μαζεύω όλα τα γράμματα που μου ήρθαν και θα τα στέλνω πίσω για να αρχίσουν να ξαναστείλουν. εγώ τί κερδίζω? τίποτα σχεδόν. αλλά τον μήνα θα μπαίνει στο λογαριασμό μου στο amazon.com 10? . και άμα τύχω τα γενέθλια μου πάνω στους 3 μήνες που θα είναι η έρευνα θα παίρνω + 15? . αστείο έ ? εσείς τί λέτε? εγώ λέω να το κάνω γιατί δεν χάνω και τίποτα ούτε κερδίζω(δεν το κάνω για τα 10? εννοείτε). Υ.Γ. ο καημένος ο άνθρωπος μόλις άκουσε οτι έχω μόνιμη πρόσβαση στο ίντερνετ δεν το πίστευε αφού σε όσους τηλεφωνούσε ήταν κάτι παπούδες πάνω στα χωριά που δεν ήξεραν τι σημαίνει computer
ekkli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 όντως, δεν χάνεις κ τπτ εκτός από το χρόνο σου, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί η ibm να κάνει έρευνα για τα ταχυδρομεία. ένιγουέι, καλές αποστολές γραμμάτων... υγ. δεν ξέρω πόσο σχετικό είναι το θέμα με το section που μπήκε, αλλά από την άλλη δεν βρίσκω κι εγώ κάπου καλύτερα να προτείνω να μπει...
λ² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 υγ. δεν ξέρω πόσο σχετικό είναι το θέμα με το section που μπήκε, αλλά από την άλλη δεν βρίσκω κι εγώ κάπου καλύτερα να προτείνω να μπει... αυτό ακριβώς
gv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 ti prosopika sou stoixeia tou edoses ? poio einai to site pou 9a mpaineis kai 9a kataxoreis ta apotelesmata ? ps epikoinonise me to amazon.com kai rota tous an einai enimeroi gia to 9ema ... mou fainetai oti i di9en ereuna einai MOYFA ... :?
λ² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 όχι δεν έδωσα τίποτα παραπάνω από το όνομά μου, αφού το επώνυμο το ξέρανε. σχετικά με σιτε δεν μου είπαν τίποτα.
gv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 prosopiki mou ektimisi einai oti kapoio lako exei i fava ... sou euxomai kala kerdi ... alla prose3e min xaseis kanenan ypologisti ...
random Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 θα μπαίνω στο ίντερνετ και θα δίνω αναφορά πότε μου ήρθε exeis to link na doume?
Japan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Isos kai na min einai moufa... http://www.fipp.com/Post The system is designed to measure end-to-end service from hand over to the first postal operator to receipt by the subscriber, and uses ‘real‘ mail flows including weekly, bi-weekly and monthly titles from eight publishers in the same number of countries. IBM has sourced and trained 20 subscribers in each participating country who grade reliability, speed, loss and condition upon delivery. IBM reports the results on an ongoing basis via the internet to the publishers and postal operators involved. Chryssa
λ² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 βρε ήταν να με ξαναπαρουν σήμερα τηλ.. αλλά ήμουν όλη μέρα ίντερνετ... άμα με θέλουν τ΄σοο πολύ ας με ξαναπάρουν αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.