Narayan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Προσπαθώ να βάλω το sig που έχω τώρα (και είχα επιχειρίσει πάλι με παρόμοια sig) με μεγάλους χαρακτήρες και χρώμα, όμως το Profile Manager μου βγάζει ότι είναι πολύ μεγάλη η υπογραφή μου. Σημειωτέον το κάνει για οποιοδήποτε μέγεθος και για οποιοδήποτε χρώμα βάλω, ενώ ακόμα και με τα tags Size και Color το συνολικό μέγεθος του sig παραμένει πολύ πιο κάτω από τους 150 χαρακτήρες που είναι το θεωρητικό όριο. Δεν είναι άδικο αυτό; Θα μπορούσα να φτιάξω ένα JPG μεγέθους άνω των 30KB με το sig και να μην είχα κανένα πρόβλημα, ωστόσο με το κείμενο μεγέθους μερικών εκατοντάδων bytes δεν με αφήνει Κάποια browser-friendly λύση;
dpolal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Nαι το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό παλαιότερα φίλε και όντως είναι παράδοξο... Μπορείς να βάλεις μια πολύ (πολύ) μεγάλη φώτο και να μην έχεις πρόβλημα ενώ με ένα απλό κειμενάκι όχι... Για να καταφέρω να φτιάξω την υπογραφή μου είχα ταλαιπωρηθεί και εγώ αρκετά...
telnet Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 min asxoleiste kai poli me ta sign sas den nomizo na ta diabazei kaneis
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 min asxoleiste kai poli me ta sign sas den nomizo na ta diabazei kaneis Εγώ πάντως τα διαβάζω όλα εκτός από αυτά που έχουν συνθέσεις Η/Υ Τα καλύτερα που έχω δει "The best way to accelerate a PC is at 9.8m/s^2!!!" από τον DarkOrion και "τα αγαθά copies κτώνται" - δεν θυμάμαμαι από ποιόν
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ωχ....Και γώ πήγα και postαρα στα περι του avatar με την ίδια ακριβώς παρατήρηση που έκανε ο Narayan
Hal9000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 'Οντος είναι παράδοξο και θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση του forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.