Mperesele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Re paidia gnorizei kaneis kapoia vasika stoixeia gia th C#?Den exo idea peri ths glossas ayths kai tha sas parakalousa opoios exei asxolithei na me voitheisei.Eyxaristo.
vagpap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Για αρχή δεν έχει σχέση το κομμάτι του forum που έχεις ποστάρει, με την ερώτησή σου. Όσο για την C# είναι η προσπάθεια της Microsoft να παντρέψει την java με την c++. Είναι γλώσσα που υποστηρίζει πλήρως το .NET Framework και είναι καθαρή Object Oriented. Σχετικά απλή γλώσσα στη σύνταξη, όχι όσο η VB αλλά απλή και με λιγότερες γραμμές κώδικα (βάζεις πολλά πράγματα σε μία γραμμή). Κάνει για Windows, Web, XML WebServices κλπ κλπ. Τώρα τι παραπάνω θες? http://msdn.microsoft.com/vcsharp/ Καλή αρχή αν αποφασίσεις να ασχοληθείς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μεταφέρεται.
Directx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Εμένα μου φαίνεται μια «άνοστη» C/C++ (ή καλύτερα μια VB με C++ μανδύα) , αν είναι να ασχοληθώ με wannabe-C/C++ γλώσσες προτιμώ την Java πάντως (αυτές τις μέρες έπαιζα με midlets).
javanidhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 ειναι ιδιατερα δυνατη γλωσσα..το πρωτο βιολι να τις λυσεις .Net...ειναι wannabe Java..αυτο βεβαια δεν χαλαει το γεγονος οτι ειναι ιδιατερα φιλικης ως προς την συνταξης της και συναμα πολυ δυνατη! Απο τις γλωσσες που πιστευω θα κοντραριστει ιδιατερα με την Java!
Mperesele Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με παραθυρικές εφαρμογές θα μου ήταν ιδαίτερα χρήσιμη.Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.