Προς το περιεχόμενο

Diablo II.

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελατε να μιλησουμε για αυτο το θρυλικο rpg. ποσο καιρο παιζεται? ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας? τα εχετε αυθεντικα? εγω προσωπικα εχω και τα 2 παιχνιδια αυθεντικα.

Δημοσ.

Πωπω...

Αφού δεν άνοιξε topic για Diablo I όλα ΟΚ I guess.

:D

Εγώ δεν χρειάζεται να πω τι χαρακτήρα έπαιρνα (το λέει το nickname άλλωστε).

Έφτασα 2 φορές lvl 76

Τα Diablo πάντως παραμένουν all time favourites

Για να παίζω BattleNet με τα αδέλφια μου, αγόρασα το Diablo II 3 φορές!!

Το ένα ήταν το collectors που είχε μέσα DVD με τα movies, ένα startegy guide και άλλα.

:D

Δημοσ.

ΤΥο έπαιξα πρώτη φορά (το Diablo II εννοώ :)) per;ipoy 1-1.5 χρόνο αφότου κυκλοφόρησε. Πρώτη φορά το ξεκίνησα με Paladin, τον έφτασα μέχρι lvl 46 και μετά το παράτησα για ένα διάστημα. Όταν το συνέχισα τον έφτασα μέχρι lvl 65 αλλά στο Hell είναι λίγο (έως πάρα πολύ ;)) παλούκια τα πράγματα, ειδικά όταν οι περισσότεροι είναι immune to magic ^%#@%$$!#@$%#! Κι' αυτό γιατί στην αρχή έχωνα τα skill points σε χαζά μαγικά και, όπως καταλαβαίνετε, δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα στο Hell...

Τώρα το έχω ξεκινήσει από την αρχή στο battle.net πάλι με Paladin αλλά αυτή τη φορά έχοντας διαβάσει άπειρα guides για όλους τους χαρακτήρες!

Φυσικά τους έχω παίξει όλους από λίγο αλλά πιο πολύ μου άρεσε ποιος άλλος.... ο Paladin!!

Ο κολλητός μου έχει φτάσει lvl 86 την Sorceress (έχοντας τελειώσει και το Hell φυσικά αλλά τώρα τα έχει βρει σκούρα στην έκδοση 1.10 γιατί είναι πολύ πιο δυνατοί όλοι οι εχθροί) και απ' ότι λέει ο ίδιος είναι Invinsible (LAFF!!!) :D:D:D

Αυτά εν (πολύ) ολίγοις....

Πάντως αν κάποιος χρειαστεί οποιαδήποτε συμβουλή για το εν λόγω παιχνίδι μπορεί να με ρωτήσει... ξέρω όλα τα μυστικά ;););)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...