Gio_R_Gio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Έχω εγκαταστήσει το sdk στο C:\Java και μου βγάζει το παρακάτω λάθος όταν πάω να τρέξω το java (το javac τρέχει κανονικά). Excemption in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError. Τι πρέπει να κάνω? Καμιά ιδέα?
Dionisos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Ap oso mporw na katalavw, h class pou exeis kanei compile den periexei main method. Xreiazesai mia main method me signature > public static void main(String[] args) gia na einai ektelesimo to java programma pou ftiaxneis Filika Dionisos
Gio_R_Gio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 H class exei main method me signature. Na dieukrinisw oti den trexei kamia class!!! Pou mporei na ofeiletai?
Dionisos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Exe ypopsin sou oti h Java einai case sensitive. Etsi an to programma sou to lene Application.java kai meta to compile einai Application.class, prepei na xrhsimopoihseis thn entolh > java Application Afto dedomenou oti den periexetai h class se kapoio package klp. An de doulepsei ki afto dwse mas perissotera stoixeia an mporeis...
Gio_R_Gio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Den einai auto. Oute to Hello World tis Java den paizei... Exw win xp sp2 se laptop Fujitsu Siemens A1630. Apo xthes pou egkatestisa to sp2, den paizei tipote apo class. Mou bgazei sinexeia to idio minima. Excemption in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError. Kathe boitheia euprosdekth!!!!
My8os Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μήπως όταν πας να τρέξεις το πρόγραμμα σου γράφεις: java name.java ? Aν ναι, τότε μπορεί να είναι αυτό. Έκανα το ίδιο λάθος και εγώ μέχρι να καταλάβω οτι έπρεπε να γράψω: java name
Gio_R_Gio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Όχι ρε παιδιά, τα πάντα τρέχανε μια χαρά μέχρι χθες και μετά το sp2 των windows που έβαλα, όλα χάλασαν! Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να δηλώσω κάπου τα paths? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. :roll: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον! Edit: Το ακόμη πιο παράξενο είναι ότι μέσα από το NetBeans IDE 3.5.1 τρέχουν όλα κανονικά! ευτυχώς που κάτι λειτουργεί σωστά...
vagelis82 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μήπως να ξαναεγκαταστήσεις το SDK? Προφανώς το SP2 στα έχει κάνει έτσι όπως στα έκανε. Μεταβλητές περιβάλλοντος πάντως αλλάζεις από My computer>Properties>Advnaced>Environment Vars
maStelios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 an 8ymamai kala,mesa apo ta options tou sdk commander,an katalava kala afto exeis,exei epiloges pou orizeis se poia path na psaxnei kai se poia na trexei.den blepeis an afta einai swsta?mhpws to sp2 sta ekane ligo anw katw..
Gio_R_Gio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Τελικά δεν τα κατάφερα, τράβηξα ένα format και τώρα όλα είναι στην θέση τους.
Γηρυόνης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Τελικά δεν τα κατάφερα, τράβηξα ένα format και τώρα όλα είναι στην θέση τους. Προφανώς μας κάνεις πλάκα έτσι;
Gio_R_Gio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Η πλάκα δεν βλέπω που είναι. Έκανα format, εγκατέστησα τα ΧP SP1 που είχα πριν και δούλευε κανονικά η Java και τώρα τρέχει κανονικά. Απλά δεν πρόκειται να περάσω το SP2.
Γηρυόνης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Το να φορμάρεις το σκληρό σου για ένα java.lang.NoClassDefFoundError μου φαίνεται υπερβολικό. Δηλαδή κάθε φορά που θα έχεις τέτοιο πρόβλημα θα φορμάρεις το σκληρό; Προφανώς το sp2 σου είχε χαλάσει για κάποιο λόγο το classpath και έπρεπε να το ξαναθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.