nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μετά από χρόνια διαρκούς λιωσίματος του εν λόγω παιχνιδιού, μου παρουσιάστηκε ένα περίεργο πρόβλημα, όταν ανοίγω το ATC window κάποιες επιλογές του δεν εμφανίζονται στην οθόνη, είναι σαν να έχουν σβήσει τα fonts ή σαν να αναβοσβήνουν. Συμβαίνει και με το ATIS text που βγαίνει πάνω πάνω. Νόμιζα ότι έφταιγε ένα LAGO Terramesh αρχείο που είχα βάλει αλλά τελικά δεν πρέπει να είναι αυτό. Απλώς ρωτάω μήπως έχει παρουσιαστεί και σε κάποιον άλλο το πρόβλημα.... Ευχαριστώ. ΥΓ: άσχετο, αλλά μήπως ξέρετε κανένα site που να έχει black box conversations? από ατυχήματα κλπ.
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Το έχω κάνει install/uninstall ίσαμε με 5-6 φορές.
billpeppas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Αφού το απεγκατέστησες , έσβησες τον φάκελό του στο Program Files , και έκανες και manual καθάρισμα της registry?
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Το πρώτο το έκανα, έσβησα και τον fs9 φάκελο που μπαίνει στο application data του Documents&etc. Καθάρισα και το registry με το registry mechanic. Φοβάμαι ότι ίσως φταίει το saitec magic keyboard/mouse του saitec X45 που έχω.Θα δοκιμάσω να τα βγάλω. Παρατήρησα ότι όταν επιλέξω μια εσωτερική όψη (π.χ. να κοιτάω το κάθισμα του πιλότου) χωρίς να φαίνεται τίποτα απ'έξω (θάλασσες,βουνά,κ.α.) σε 1-2" διορθώνεται το πρόβλημα. Και μόλις αλλάξω σε εξωτερική κάμερα, πάλι τα ίδια! Αναβοσβήνουν ή χάνονται εντελώς τα κείμενα του ATC window. Τι μπέρδεμα.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Τελικά έφταιγαν οι οδηγοί της ΑΤΙ. Έβαλα τους Catalyst 4.10 και λύθηκε το πρόβλημα. Πολύ περίεργο.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Τα προβλήματα βέβαια δεν τελειώνουν ποτέ. Η εφαρμογή FS Aircraft Shutdown v1.3 που κλείνει αυτόματα όλα τα συστήματα του αεροπλάνου πριν την απογείωση, δεν φαίνεται να δουλεύει με το FSUIPC 3.44, δεν καταλαβαίνει ότι έχει σηκωθεί το παιχνίδι για να αρχίσει το shutdown. Μήπως ξέρει κάτι κάποιος γι'αυτό? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.