Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 4!!

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά' date=' έλιωσα λίγο το PES4 στο XBOX και παρατήρησα τις εξής διαφορές στο gameplay (όχι ότι σας ενδιαφέρει η άποψή μου, αλλά έτσι για να περνάει η ώρα).

-Δυσκολότερα και ρεαλιστικότερα controls της μπάλας. Τέρμα τα άψογα κοντρόλ και οι ντρίπλες αλά Ζιντάν από το Βενετίδη. Παίχτες με χαμηλό dribbling χάνουν τη μπάλα και μόνοι τους μερικές φορές αν κάνουν καμιά απότομη στροφή. Έτσι γίνονται και περισσότερες κόντρες.

-Η μπάλα δε κολλάει πλέον στο πόδι αυτού που έκανε το τάκλιν, αλλά φεύγει μακριά όπως και στη πραγματικότητα.

-Απίστευτα δύσκολο να πιάσεις κεφαλιά αν είσαι μαρκαρισμένος.

-Καινούργια features: Οι διαιτητές κάνουν και παρατηρήσεις. Υπάρχει πιθανότητα να βγει παίκτης τραυματισμένος για λίγο και μετά να ξαναμπεί. Μπορεί ο διαιτητής να δώσει πλεονέκτημα και αν η φάση δεν εξελιχθεί καλά για τον επιτιθέμενο να δώσει τελικά μετά από λίγο το φάουλ. Μπορεί να μπει η μπάλα στα δίκτυα, οι παίκτες να αρχίσουν να πανηγυρίζουν και μετά να δουν τον επόπτη με σηκωμένο σημαιάκι!

-Στο PES3 ήταν απίστευτα δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι (αν οι παίκτες ήταν ίδιας δυναμικότητας) γιατί αυτόματα και χωρίς αυτό να μπορεί να αλλάξει, η ομάδα που έβαζε το πρώτο γκολ κλεινόταν στην άμυνα ενώ αυτή που το έφαγε έμενε εκτεθιμένη, οπότε μόνο με καμιά σέντρα γινόταν δουλειά. Συνήθως όμως έτρωγε άλλα πέντε! Εγώ που έπαιζα με φίλους κέρδιζα 8-2 και μετά έχανα 10-0 από τον ίδιο αντίπαλο και με τις ίδιες ομάδες. Ευτυχώς, αυτό φαίνεται να διορθώθηκε στο καινούργιο PES.

-Κομπίνες στα fouls.

-Καλύτερες κινήσεις των παικτών που ελέγχει ο υπολογιστής. Π.χ. οι αμυντικοί δεν ξεχνιούνται μόνοι τους στην άμυνα με αποτέλεσμα να βγαίνει συνέχεια ο επιθετικός μόνος του αντί να βγαίνει Offside, οι κυνηγοί πετάγονται γρήγορα μπροστά και δε κοιμούνται στις αντεπιθέσεις κλπ.

-Καλύτερη γενικα AI διαιτητών.

-Οι τερματοφύλακες δε περιορίζονται από το αόρατο δυναμικό πεδίο που τους έκλεινε μέσα στη μεγάλη περιοχή στο PES3.

Aυτά. Αν έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα άλλο, ας το πει! Sorry για τη πολυλογία αλλά είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βγει και για PC![/quote']

Kai meta rwtane pws genate o fanatismos .......... :lol:

Thanks man anupomonw na skorarwwww

Δημοσ.

Παιδιά, thanx για τα καλά σας λόγια. Μόνο να προσθέσω ότι το παιχνίδι έχει κομπλέ (ονόματα, kits, γήπεδα κλπ) όλες τις ομάδες της πρώτης εθνικής της Ισπανίας και της Ιταλίας, καθώς και μερικές Ολλανδικές. Υπάρχουν και οι ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας, αλλά με άλλ' αντ' άλλων ονόματα και kits (νομίζω ότι για PS2 έχει ήδη βγει Patch), και φυσικά οι Athenakos, Peloponisos και λοιπές άλλες καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες των πρωταθλημάτων τους. Ξενέρωσα που δεν υπάρχουν οι κλασσικές εθνικές (Classic Argentina, Netherlands κλπ), αλλά δε θυμάμαι αν υπήρχαν και στο WE7 εξ' αρχής ή αν έμπαιναν με το Patch (έχω εδώ και πολύ καιρό το patch του wolf στο WE7). Επίσης, άλλο περίεργο είναι ότι ενώ π.χ. ο Davits υπάρχει κανονικά στη Juve, οι παίκτες της εθνικής Ολλανδίας έχουν λάθος ονόματα. Αντιστρόφως, ενώ υπάρχει Νικοπολίδης στην εθνική Ελλάδας, στον Ολυμπιακό έχει κάποιο αποτρόπαιο όνομα. Πάντως τα ονόματα και οι εμφανίσεις δεν είναι τελείως άσχετες, όποιος έχει όρεξη μπορεί εύκολα να διορθώσει τουλάχιστον τα ονόματα (π.χ. Djorgevic --> Drolevic!), αν βαριέται να περιμένει να βγει το patch.

Επίσης να συμπληρώσω άλλη μια παρατήρηση που έκανα σχετικά με το gameplay: το double team έχει γίνει πιο έξυπνο, δηλαδή στον παίχτη τρέχει ο κοντινότερος αντίπαλος και όχι κάποιος που είναι 50 μέτρα μακριά, ενώ μερικές φορές ο υπολογιστής αγνοεί το double team αν κρίνει ότι ο άλλος αμυντικός είναι πολύ μακριά ή ότι μπορεί να δημιουργηθούν κενά στην άμυνα.

Άντε, πότε θα έρθει εκείνη η άτιμη η 12η Νοεμβρίου!

Δημοσ.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ουδέποτε ήμουν fan της σειράς ΡΕS αλλά με τα τόσα πολλά που έχω διαβάσει πλέον έχω πορωθεί απίστευτα :D:D:D

Δημοσ.

Φίλε να σου κάνω μία ερώτηση,

σε ποιο format έκανες την αξιολόγηση σου?σε xbox ή ps2?

Επίσης το PES4έχει πάρει τα δικαιώματα για τα ονόματα των πρωταθλημάτων Ιταλίας,Ισπανίας και δεν θυμάμαι ποιας άλλης χώρας...μία,δύο είναι ακόμα αν δεν λάνω λάθος.

Εγώ την αξιολόγηση που είχα κάνει την έδωσα για ΧΒΟΧ

Δημοσ.

file iagouaros na se poroso kai allo???????????

ON-LINE soccer my friend!!!!!!!!!!!

championship metaxy mas...

o panikos tou panikou

tha paroun fotia ta internet cafe :D :D :D :D :D :D

a min xehaso alli mia leptomereia pou eida sto PES4

otan bgainei i mpala plagio kai einai amfisbitoumeno oi paixtes pou einai konta sti fasi prospathoun na epireasoun kai kala ton diaititi se poia omada na to dosei...

prosexte kala ayto pou leo kai peste mou an exo adiko

alli mia dosi realismou sto PES4...exoun dosei megali basi se aytes tis leptomereies pragma pou den eixan kanei sta proigoumena

xefeugei to gameplay pragmatika :D :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...