Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 4!!

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

auto to tha "trexei teleia" elpizw na einai alitheia.

Sto PES 3 kathws kai sto WE7i gia PC to game exei ena provlimataki. Exw A64 3200+ 6800GT kai mia SONY HS74 ,TFT 17ara dld, me DVI kai to game se oti settings kai na to valw mou kanei kapoia "spasimata" i othoni. Nomizw oti ftaiei to refresh rate ( 60Hz einai ) alla de mporw na to allaxw se tft. Se CRT pou eixa to pigaina sta 72 HZ alla pali to ekane , pio ligo omws. Elpizw to PES 4 na einai kalytera prosarmozmeno gia PC othones kai oxi mono gia TVs apo consoles...

( ELEOS re KONAMI , yparxoune kai PCs!!! )

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το παιχνιδακι ειναι αρκετα καλο-σιγουρα καλυτερο απο το PES3 και δεν υπαρχει θεμα πτωσης frames κλπ. Ορισμενα ακομη χαρακτηριστικα:

>για πρώτη φορά on-screen διαιτητής
136 διαθέσιμες ομάδες (50 εθνικές)
4.500 από τους καλύτερους παίχτες του κόσμου
η νέα επιλογή My Best Eleven επιτρέπει στον gamer να κρατήσει τις καλύτερες ομάδες τους. 

Δημοσ.

Εγω στο PS2 με σκληρο δεν παρατήρησα κανένα σπασιμο στην οθόνη η χασιμο frames (αν και επεξα μονο κανα μισαωρο)

Αν και το PES3 ειχε μικρα σπασίματα καμια φορά οταν σουταρες οταν επαιζα απο DVD τα οποια δεν υπήρχαν οταν το ετρεχα απο το σκληρό.

Δημοσ.

Η είδηση πλέον είναι ότι το PES 4 θα υποστηρίζει και online games και στο PC

Νομίζω ότι το σκηνικό μόλις ανατρέπεται,η επανάσταση προ των πυλών παιδιά

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=c7bd512d012c22f729cbfc6001d44ec3&threadid=111708

Δημοσ.
Η είδηση πλέον είναι ότι το PES 4 θα υποστηρίζει και online games και στο PC

Νομίζω ότι το σκηνικό μόλις ανατρέπεται' date='η επανάσταση προ των πυλών παιδιά

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=c7bd512d012c22f729cbfc6001d44ec3&threadid=111708[/quote']

Ερμ αν διαβάσετε λίγο πιο κάτω στο link αυτό θα δείτε ότι το online που λέει εννοεί ΜΟΝΟ για local network (τοπικό δίκτυο κοινώς) και όχι Direct IP (δηλαδή στο internet με άλλους παίχτες απ' όλο το κόσμο).

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Originally posted by number nine

Yes it'S the official PES4-Website by KONAMI.

And I know now that no online-play will be possible when you want to play against people who are not connected to your network. So NO DIRECT IP-MATCHES

--------------------------------------------------------------------------------

huh there are no servers and no direct ip-matches

how do you have to play on line then?

Και η απάντηση:

You'll be able to play again someone who connects his network-cable to your card only. You won't be able to play against people all around the world
Δημοσ.

φιλε sarisn να διαβάζεις όλο το forum.εγώ έδωσα μόνο την πρώτη σελίδα.Στις επόμενες 2 θα σου λυθούν όλες οι απορίες

ΤΟ PES4 ΓΙΑ ONLINE GAMING ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

PRAY TO WOLF...WOLF...WOLF...WOLF :D

για τσεκάρετε και εδώ

http://www.morpheussoftware.net/git

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ :shock: :D :shock: :D :shock: :D

Hδη είναι σε ετοιμότητα Πανευρωπαικά πρωταθλήματα.Τρέξτε να κατωχυρώσετε την ομάδα σας

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=ecd1ee497f9e9ffb2c64b3e6257ee075&threadid=111726&perpage=15&pagenumber=1

Δημοσ.
φιλε sarisn να διαβάζεις όλο το forum.εγώ έδωσα μόνο την πρώτη σελίδα.Στις επόμενες 2 θα σου λυθούν όλες οι απορίες

Αλήθεια εσένα σου λύθηκαν όλες οι απορίες? Γιατί εμένα μου δημιουργήθηκαν περισσότερες.... :o

1ον. Αυτό που λέει το παλικάρι για το mod δεν είναι 100% σίγουρο.

2ον. Άντε και δουλέψει έτσι, ποιος μου εγγυάται εμένα ότι θα δουλεύει απροβλημάτιστα, αφού δεν θα υποστηρίζετε επίσημα από την Konami?

3ον. Γιατί να μην γράφει στα specs του παιχνιδιού ότι υποστηρίζει Internet play και να το λέει έμμεσα?

Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Blackjim katebase to morpheus software na paizoume kai metaxy mas re....

den tah xreiazontai or...al games :)

enimerose me gia full downloaded opou to breis...ego exo arxisei na psaxno apo tora :D :o :D :o :D

katoxyrose kai thn omada sou sto last linkpou sou edosa an prolabeis

Δημοσ.

loipon to mod einai 100% sigouro,diabase sto site sygkekrimeno sectio sarisn...so mod tha ginetai trick meso patch kai oh lalalalala tha nomizei oti pezeis se lan...

dokimasmeno katoxyromeno...

alloste i episimi KONAMI anakoinose oti tha paizetai online to paixnidaki

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...